Mothercare 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Mothercare 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Mothercare 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Bebekler ve çocuklar için birbirinden renkli ve eğlenceli tasarımlar önümüzdeki ilkbahar yaz sezonunda Mothercare’de sizleri bekliyor!

12.03.2012 13:00

Mothercare'da; 0-8 yaş arası çocuklar ve bebekler için, şık, kaliteli ve pratik ürünlere, uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bol çeşitli, yepyeni ve heyecan verici modellerle 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonumuz, miniklerimizin hem şık hem de kullanışlı ürünler giyebilmesi adına tasarlandı.

Kız bebekler için

Harajuku koleksiyonumuz; eğlenceli, heyecanlı ve renkli tonlarıyla oyun zamanı için mükemmeldir. Kolay giyilen ve kullanışlı parçalar, canlı renklerle bezenmiştir. Koleksiyona ait tişörtleri ve pembe kot ceketi görmeniz şart!

Santa Cruz koleksiyonumuz; kızlarımıza yönelik, yumuşak örgüler, toprak renkleri, taşlanmış kot kumaşları, işlenmiş desenlerle kaplanmış heyecan verici doğa temalarından esinlenen ürünlerden oluşmaktadır.

Guatemala koleksiyonumuz; Güney Amerika'nın capcanlı işlemelerinden ve hayat dolu baskılarından esinlenilerek yaratıldı. Bu koleksiyon, güçlü bir renk paletine sahip olmanın yanında, dokuma kumaşlarıyla da fark yaratacak.

South Beach koleksiyonumuz; sakin ve yaza uygun renkleriyle, pastel sarılar ve pembelerle doludur. Bu koleksiyona ait elbiselere bayılacaksınız.

Kız çocuklar için

Tokyo koleksiyonumuz; 2012'de oyun zamanlarını daha da eğlenceli bir hale getirmek için tasarlandı. Sakin gri tonların arasından fışkıran renkler, gösterişli grafikler ve aplikeler, çiçek temalarıyla birleştirilerek, spor ve feminen bir görüntü elde edildi.

San Francisco koleksiyonumuz; 1970'lerin eskitilmiş kot kumaşları ve retro çiçekli desenlerinden esinlenilerek yaratıldı. Sakin, yumuşak, toprak renkleri bu koleksiyonu her daim şık ve giyilebilir kılıyor.

The Peru koleksiyonumuz; capcanlı kırmızıları, mavileri ve yeşilleri, toprak renkleriyle birleştirip, herkesin zevk alabileceği birer hikAyeye dönüştürüyor. Bu koleksiyonda en büyük detay işlemelerde ve heyecan verici süslemelerde!

Erkek bebekler için

2012 İlkbahar-Yaz Erkek Bebek ürünlerimiz bir kaç anahtar tema üzerinden yaratıldı.

Out of the Jungle koleksiyonumuz; turuncu, yeşil, sarı, gölgeli maviler ve taş renkleri gibi sıcak tonlarla doludur. Eğlenceli grafikler, kurbağa ve maymun gibi orman temalı canlılardan esinlenilerek tasarlanmıştır.

Trucking koleksiyonumuz; deniz mavisi, kırmızı, yeşil, sarı, gri ve beyaz tonlarından yaratıldı. Baskılarda, iş makineleri, plakalar ve yol işaretleri kullanılmıştır.

Insects koleksiyonumuz; mavi tonları ve taş renklerinin, açık yeşil ve spor yapan böcekler temalı grafiklerle birleştirilmesinden oluşmuştur.

Erkek çocuklar için

Sports Day koleksiyonumuz; spor temalı ve rahat ürünlerden oluşmaktadır. Retro çizgiler, takım renkleri ve kırmızı, yeşil ve mavi tonlarıyla doludur.

Safari koleksiyonumuz; kahverengi tonlarının yeşille muhteşem uyumuyla, minik erkeklerimiz için yaratıldı. Kamuflaj desenli pantolonlar, pötikareli uzun kollular ve temayla uyumlu üst giyim ürünlerinden oluşan bu koleksiyon, farklı kombinasyonlar yapmanıza olanak tanır.

Ship Ahoy koleksiyonumuz; deniz temasını benimsemiştir. Ana renkler arasında klasik derin deniz mavisi, kırmızı ve beyazı bulacaksınız. Klasik denizci temasına heyecan verici baskılar ve kombinasyonlar katılarak yaratıldı. Bayılacaksınız!

Santa Monica koleksiyonumuz; pembe, yeşil, mavi ve taş renkleriyle harmanlanmış akıllı tasarımlar içermektedir. Retro, Kaliforniya ve Hawaii temalarından esinlenilerek yaratılmıştır.

---gallery---Foto Galeri için tıklayın!---/gallery---

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mothercare 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement