Tahir Sarıkaya ve Habibe Ayvacı Canlı Yayında Birbirine Girdi - Son Dakika
Komik - İlginç

Tahir Sarıkaya ve Habibe Ayvacı Canlı Yayında Birbirine Girdi

Habibe Ayvacı ile evlilik programları üzerine tartışan Tahir Sarıkaya, "Laf olsun diye konuşmayın. Şov yapmayın. Şov yapmaya geldiyseniz söyleyin açık açık" diye tepki gösterdi.

12.05.2015 15:47  Güncelleme: 16:15

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu 'Uyan Türkiyem' programının bugünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. Sarıkaya, konuğu Habibe Ayvacı ile evlilik programları üzerine tartışmaya başlayınca stüdyoda tansiyon yükseldi.

"SİZE KATILMIYORUM"

Tahir Sarıkaya'nın, "Evlilik programlarını nasıl buluyorsun? İnsanlar tanışıyorlar, evleniyorlar, bazıları çocuk sahibi oluyor. Sen de herhalde onlara katılıyorsundur?" sorusu üzerine Ayvacı, "Düzeyli olanlar var. Mesela Flash TV'deki evlilik programına katıldığımda gördüm, gerçekten evlenmek isteyen beyler ve bayanlar geliyor. Bunlara vesile oluyorlar" dedi.

Bunun üzerine Sarıkaya, "Size katılmıyorum" diye çıkıştı.

"ŞOV YAPMAYIN!"

"Nasıl katılmıyorsunuz? Bizzat kendim gördüm" karşılığını veren Habibe Ayvacı'ya Sarıkaya, "Hangisi mutlu? Laf olsun diye konuşmayın. Şov yapmayın. Şov yapmaya geldiyseniz söyleyin açık açık" diye tepki gösterdi.

"MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDİYORSUNUZ AMA..."

Bu sözlerine gülerek yanıt veren Ayvacı'ya Sarıkaya, "Gülmeyin. Gülecek bir şey yok burada. Evlilik programlarının neresi doğru? Müslümanlıktan bahsediyorsunuz ama Müslümanlara yakın şeyler konuşmuyorsunuz. Tezatsınız" diye çıkıştı.

Buna karşılık Ayvacı, "Hayır siz yanlış konuşuyorsunuz. İslamda iki insanı tanıştırıp iki insana vesile olmak kadar büyük sevap yoktur" dedi.

"Çok da inandık" diyen Sarıkaya'ya Ayvacı, "Genel olarak çok hayırlı bir iş" karşılığını verdi.

"SAÇMALIYORSUNUZ"

Tahir Sarıkaya ise bunun üzerine, 'Nasıl hayırlı bir iş? Saçmalıyorsunuz sabah sabah. Durun Allah aşkına. Flash TV'ye çıktım diye onların reklamını yapıyorsunuz' diye konuştu.

"Alakası yok" diyen Ayvacı'ya Sarıkaya, "Senden bunu beklemiyordum. Kusura bakma çoğu fuhuş yapmak için o programa katılıyor." dedi.

Tahir Sarıkaya ve Habibe Ayvacı Canlı Yayında Birbirine Girdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Tahir Sarıkaya ve Habibe Ayvacı Canlı Yayında Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Abdulrezzak HACIOSMANŞENTABAKOĞULLARINDAN: Suç sende değil sunucu bozması, seni o ekrana çıkaranlarda. . . 33 2 Yanıtla
  • hbjhklk: Ablacım iyi güzel kapalısın ne güzelde ne işin var senin programlarda bide tartıştığın da erkek. hiç hoş değil 18 0 Yanıtla
  • NASIL BİR PROGRAM BU YA: Bu salak programı ve sunucuyu seyreden varmı ki acaba ya??? Salağın önde gideni 11 5 Yanıtla
  • Arda KILIÇ: Sunucu istediği cevabı alamayınca çamur yaptı. Yazıklar olsun senin gibi sunucuya, ilk defa gördüm uyuz oldum. 9 5 Yanıtla
  • :)): Sayelerinde İslamdan tiksinen sayısı gitgide artıyor:) En başta Cumhurbaşkanına sonra da bu şebeklere teşekkürler:)) 9 4 Yanıtla
  • milli ittifak: bunların islamı dini akepe kafası 10 3 Yanıtla
  • erde-1453: Besmele cekmeyi bilen vaaz veriyor dini bu kadar ucuz kullanmayın işiniz neyse onu yapın 11 1 Yanıtla
  • 61: AHLAK ÖRTÜSÜ OLMAYANI, BAŞÖRTÜSÜ DİNDAR YAPMAZ. ! 11 1 Yanıtla
  • Fuat kara : Yürüyen BOYA Sürmüş sürüştürmüş takmış takıştırmış cezbedici siyahları da giymiş........Adın ne kapalı kadın...................Hadi be habibe 10 0 Yanıtla
  • adil: ülkem insanı islamı bu kadar anlamış. . . . . 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement