Antalya'nın İlk Ödülleri Açıklandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Antalya'nın İlk Ödülleri Açıklandı

Antalya\'nın İlk Ödülleri Açıklandı

Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında yer alan Onur Ödülleri bu yıl Halit Kıvanç, Seyfi Dursunoğlu ve Can Akbel'e verilecek.

27.03.2013 12:18

Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında yer alan Onur Ödülleri bu yıl Halit Kıvanç, Seyfi Dursunoğlu ve Can Akbel'e verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Antalya Televizyon Ödülleri, her yıl Türk televizyon sektörüne önemli katkılarda bulunmuş, halkın takdirini ve beğenisini kazanmış, toplumsal sorumluluk bilinciyle görev yapan kişi ve kurumlara onur ödülü sunuyor.

Bu yılki Onur Ödülleri'nin haber ve spor spikeri Halit Kıvanç, 'Huysuz Virjin' tiplemesiyle tanınan Seyfi Dursunoğlu ve Televizyon haberciliğinde özgün bir yere sahip 'Güne Bakış' programıyla izleyiciyi uzun yıllar TRT ekranlarına kilitleyen Can Akbel'e verilmesinin kararlaştırıldığı açıklandı.

Televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı Kıvanç, Dursunoğlu ve Akbel'e ödülleri 27 Nisan Cumartesi günü Mardan Otel'de düzenlenecek 4'üncü Antalya Televizyon Ödülleri töreninde sunulacak. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Antalya'nın İlk Ödülleri Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement