Atahan Dinç, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserinde şef ve solist olarak sahne aldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Atahan Dinç, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserinde şef ve solist olarak sahne aldı

Atahan Dinç, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserinde şef ve solist olarak sahne aldı

12 yaşındaki üstün yetenekli keman sanatçısı Atahan Dinç, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konserinde şef ve solist olarak sahne aldı. Atahan Dinç, İtalyan besteci Antonio Vivaldi'nin Mevsimleri eserini yorumlayarak izleyen herkesin hayranlığını kazandı.

19.04.2023 23:28

CUMHURBAŞKANLIĞI Senfoni Orkestrası'nın (CSO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştirdiği konserde, 12 yaşındaki üstün yetenekli keman sanatçısı Atahan Dinç, şef ve solist olarak sahne aldı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle CSO Ada Ankara'da gerçekleştirdiği konserde 12 yaşındaki üstün yetenekli keman sanatçısı Atahan Dinç, şef ve solist olarak sahne aldı. Geleceğin keman virtüözleri arasında gösterilen Atahan Dinç, konseri izleyen herkesin hayranlığını kazanarak İtalyan besteci Antonio Vivaldi'nin en ünlü ve en sık seslendirilen eseri 'Mevsimler'i şef ve solist olarak yorumladı. 12 yaşındaki şef Atahan Dinç, performansı ile 23 Nisan coşkusunu tüm salonda hissettirdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Atahan Dinç, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası konserinde şef ve solist olarak sahne aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement