Datça'da Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunuyla Eğitim Verildi - Son Dakika
Kültür Sanat

Datça'da Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunuyla Eğitim Verildi

Datça\'da Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunuyla Eğitim Verildi

Datça ilçesinde, İlçe Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonluğunda, polis memuru Salih Erdem Çetiner repliğinde, tüm okullardaki yaklaşık 600 ana sınıfı ve ilkokul öğrencisine, Hacivat-Karagöz oyunu ile deprem, su bilinci, yangın ve trafik kuralları hakkında eğitim verildi. Proje kapsamında 600 yıllık gölge oyun geleneği olan Hacivat-Karagöz oyunu ile çocuklar eğlenirken afetler, trafik kuralları ve doğa olaylarına karşı da bilgilendirildi. Kabaklar ilkokulunda gerçekleştirilen gölge oyununa katılan Kaymakam Murat Atıcı, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Madendere ve Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Başar, çocuklara hikaye kitabı da hediye etti.

10.02.2024 10:25  Güncelleme: 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça ilçesinde, öğrencilere yönelik eğitimler verildi.

İlçe Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonluğunda, polis memuru Salih Erdem Çetiner repliğinde, tüm okullardaki yaklaşık 600 ana sınıfı ve ilkokul öğrencisine, Hacivat-Karagöz oyunu ile deprem, su bilinci, yangın ve trafik kuralları hakkında eğitim verildi.

Proje kapsamında 600 yıllık gölge oyun geleneği olan Hacivat-Karagöz oyunu ile çocuklar eğlenirken afetler, trafik kuralları ve doğa olaylarına karşı da bilgilendirildi.

Kabaklar ilkokulunda gerçekleştirilen gölge oyununa katılan Kaymakam Murat Atıcı, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Madendere ve Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Başar, çocuklara hikaye kitabı da hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Datça'da Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunuyla Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement