En Renkli Vosvos 23 Nisan'da Rahmi M.Koç Müzesi'nde - Son Dakika
Kültür Sanat

En Renkli Vosvos 23 Nisan'da Rahmi M.Koç Müzesi'nde

En Renkli Vosvos 23 Nisan\'da Rahmi M.Koç Müzesi\'nde

Rahmi M. Koç Müzesi, 23 Nisan'da çocukları Vosvos ve Anadol Otomobil boyamaya davet ediyor.

16.04.2014 16:55

Rahmi M. Koç Müzesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, çocuklar ve kendini hala çocuk hisseden büyükler için düzenlenecek etkinliklerle rengarenk bir şölene dönüşecek!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek 'Araba Boyama Etkinliği' ile Rahmi M. Koç Müzesi'nde rengarenk bir şölene dönüşüyor. Rahmi M. Koç Müzesi'nin çocuklara bu seneki sürprizi ayrıca Türkiye'de seri olarak üretilen ilk otomobil markası olan Anadol'un 1978 modelinin boyanacak olması. Rahmi M. Koç Müzesi'nin ev sahipliğinde Klasik Otomobil Kulübü'nün desteği ile düzenlenecek bu renkli şölene, 23 Nisan Çarşamba'da tüm çocuklar davetli.

Rahmi M. Koç Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları her zaman sevdikleri renkli bir atmosferde ağırlayacak.

Klasik Otomobil Kulübü'nün desteği ile düzenlenen araba boyama etkinliğinde; çocuklar 'Vosvos' ve 'Anadol' marka otomobilleri hayallerindeki gibi boyayarak yaratıcılıklarını ortaya koyacak; eğlenceli vakit geçirirken yeni bir obje yaratmanın da heyecanına varacak.

Etkinlik için özel olarak hazırlanan 1976 model 'Vosvos' ve 1978 model Anadol çocuklar tarafından renklendirildikten sonra 23 Nisan'dan itibaren bir hafta boyunca Rahmi M. Koç Müzesi'nde sergilenecek

23 Nisan'da Çocuk Bayramı kapsamında ayrıca Faber Castell'in desteğiyle yüz boyama, balonla şekil yapma gibi birbirinden eğlenceli pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.

Rahmi M. Koç Müzesi, 23 Nisan'da tüm çocukları bu renkli dünyaya bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat En Renkli Vosvos 23 Nisan'da Rahmi M.Koç Müzesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement