GKV'liler İstanbul Müzikali'nİ Sahneliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

GKV'liler İstanbul Müzikali'nİ Sahneliyor

GKV\'liler İstanbul Müzikali\'nİ Sahneliyor

Müjdat Gezen'in Kaleme Aldığı ve Rekor Düzeyde İzleyci Kitlesine Ulaştırılan İstanbul Müzikali Yarın GKV Özel Okulları Öğrencileri Tarafından Sahnelenecek.

28.03.2011 20:43  Güncelleme: 20:46

Ünlü tiyatro ustası müjdat gezen'in kaleme aldığı ve bir çok tiyatro tarafından rekor düzeyde izleyci kitlesine ulaştırılan istanbul müzikali yarın gkv özel okulları öğrencileri tarafından sahnelenecek. GAÜN AKM'de saat 20.00'de sahnelenecek olan müzikale büyük ilgi bekleniyor. Her yıl farklı bir müzikalle sanatseverlerin karşısına çıkan Özel GKV Okulları, bu yıl da Müjdat Gezen'in "İSTANBUL MÜZİKALİ" adlı oyununu sahneliyor. Yarın saat 20:00'de Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşacak olan müzikale yoğun ilgi bekleniyor. Yarın sahnelenecek olan İstanbul Müzikal'inde konu olarak Sulukule,Emirgan,Beyoğlu ,Bayrampaşa ,Bakırköy, Üsküdar ve Unkapanı'nın belirgin eski ve yeni özelliklerini zaman zaman hicveden, zaman zaman güldüren,düşündüren, eğlendiren yönleriyle işleniyor. "İnsan yaşadıkça yaşlanmaz,yaşamadıkça yaşlanır.

Tiyatro ise hem yaşamak hem yaşatmaktır." "Bu nedenle biz,oyunu hazırlarken kendimiz yaşamayı,izleyicilere de yaşatmayı amaçlıyoruz ." diyen GKV Okulları genel müdürü Atanur Vergili,bu yıl da geleneğin bozulmayıp Türkçe tiyatro gösterisi ile öğrencilerin sosyal etkinliklerdeki güçlü performansını seyredeceklerini dile getirerek tiyatro severleri müzikali izlemek üzere davet etti.

Müzikleri izleyenlerin uzun süre dilinden düşüremeyeceği ve oyunun bitiminde izleyenlerin, deşarj olarak, salondan ayrılacakları oyunda: Ömer Mert Yavuz,Dilan Yağmur Kutlay, Doğuş Bilgel,İrem Oral,Hazal Aşkın,Ecenur Baloğlu,Elif Ekin Alpdoğan,Yağmur Sena Güzelbey,Suat Gayretli,Barış Bozgeyik,Mehmet Faruk Bülbül,Barış Uçar,Beyza Koca,Nisa Kocabaş,Cansu Akbulut,Zeki Coşkun,Ayşe Özge Ağca,Başak Baydar,Fatma Türkmen,Şükrü Acar,Beste Kayaalp olmak üzere 21 öğrencinin farklı karakterlere bürünerek seyircinin karşısında olacakları belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat GKV'liler İstanbul Müzikali'nİ Sahneliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement