İsmail Acar'ın"Nar" Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

İsmail Acar'ın"Nar" Sergisi

İsmail Acar\'ın"Nar" Sergisi

Toprak Sanat Galerisi Bu Yaz İlk Sergisini Bodrum Gardens Of Babylon Otel De İsmail Acar'ın "Nar" Temalı Resimleriyle Açıyor.

24.06.2010 15:20  Güncelleme: 15:23

Toprak Sanat Galerisi 6 yıldan bu yana Bodrum'da geleneksel hale gelen yaz sergilerine bu yıl İsmail Acar'ın Nar temalı resim sergisiyle devam ediyor.İber Prıncess Otel Türkbükü,Kempinski Bay Barbaros Bodrum, The Marmara Bodrum, Gardens Of Babylon Kadıkalesi ve Marina Vista gibi lüks otellerde açtığı sergilerle sanat eserlerini sanatseverlerle buluşturan Toprak Sanat Galerisi, yine bu yaz ilk sergisinin Bodrum Turgutreis-Kadıkalesi Mevkii nde bulunan Gardens Of Babylon otelde açıyor. Böylece 3 Temmuz'da İsmail Acar'ın "Nar" temalı sergisiyle Bodrum yarımadasının en ucunda ünlü Yunan adalarının karşısında yer alan, Ege sahillerinde son yıllarda yapılan en muhteşem otellerden biri olan, Gardens Of Babylon otelinde tatilcileri muhteşem bir sergiyle tekrar buluşturacağız.

İçinde Ender Saraç'a ait sağlık merkezinin yanı sıra,Eğlence ve restaurant konseptlerinin işletmesini ünlü işletmeci Emre Ergani'in yaptığı Gardens Of Babylon'da dünya mutfaklarıyla birlikte Yunan meyhaneleri ve mutfağınında yer aldığı otelde,Toprak Sanat Galerisi olarak; bu yaz 2 sergi gerçekleştireceğiz. Sema Çulam,Canan Berber ve Hasan Kırdı'ın eserlerinden oluşan 2.sergimiz 24 Temmuz da açılacak.Bu etkinliklerimize tüm sanatsever dostlarımızı bekliyoruz.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü mezunu olan genç ressam İsmail Acar; nar resimleriyle ünlü olduğu kadar özellikle toplumun tüketim seçkilerinde yola çıkarak, yaptığı kaftan, lale, gül, karpuz ve sultan portrelerini hat ve çini sanatıyla stilize ederek resme yeni bir soluk getirmiştir. Kendine has üslubuyla yaptığı Bodrum resimleri ve tüm çalışmalarından örneklerin de yer alacağı bu sergisinde nar temalı resimler ağırlıkta olacak.

6 ay önce İtalya'daki Floransa Bienal'inde 650 sanatçı arasından birincilik ödülü alan ve iki bienal üst üste aldığı birincilik ödüllerinden dolayı Floransa Bienal tarihinde altın madalyayla ödüllendirilen ilk sanatçı olan Acar'ın yeni sergisi 23 Temmuz 2010 tarihine kadar Bodrum-Turgutreis'teki Gardens Of Babylon Otel de Toprak Sanat Galerisinde izlenebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İsmail Acar'ın'Nar' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement