Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor

Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor

Marmaris Kültür Sanat Derneği (MAKSAD) tarafından Marmaris Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 'Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali' Mustafa Alabora'nın katılımıyla başladı. Festival kapsamında sokak konserleri ve tarihi kilise harabelerinde konserler gerçekleştirildi.

05.06.2023 14:50

Marmaris Kültür Sanat Derneği (MAKSAD) tarafından Marmaris Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 'Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali' devam ediyor.

Mustafa Alabora'nın katılımıyla 2 Haziran Cuma günü yürütülen söyleşiyle başlayan Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, hafta sonu da dolu bir programla devam etti. Festival kapsamında hayata geçirilen sokak konserlerinin ilki Netsel Marina'da yapıldı. Ağustos 1994'ten bu yana üç bini aşkın performansa imza atan MOE JOE, 29. yılında Marmaris'e konuk oldu.

Festivalin bir diğer etkinliğinin adresi ise Orhaniye Martı Marina'da bulunan tarihi kilise harabeleri oldu. Piyanist ve besteci Burçe Karaca'nın MAKSAD Festival Orkestrası ile eserlerini seslendirdiği konseri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da izledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement