Meeting Of Allstars Graffiti Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

Meeting Of Allstars Graffiti Festivali

Meeting Of Allstars Graffiti Festivali

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi öncülüğünde bu yıl 5. kez düzenlenen festival renkli görüntülere sahne oldu.

07.09.2014 13:17

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi öncülüğünde bu yıl 5. kez düzenlenen "Meeting Of Allstars Graffiti Festivali" renkli görüntülere sahne oldu.

Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, 20'si Türkiye'den, 12'si yurt dışından olmak üzere 32 başarılı grafitici katıldı. Etkinliğe özel olarak hazırlanan alanda, kontrplaklar üzerinde sabahın erken saatlerinden itibaren çalışan grafiticiler, "İstanbul", "teknoloji", "gece" ve "insan yüzü" gibi birbirinden farklı çizimlere imza attı.

AA muhabirine organizasyona ilişkin bilgi veren İBB Gençlik Meclisi Tanıtım Organizasyon Komisyon Başkanı Metin Ömer Biseli, grafiticilerin "sanatçı" olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"İstanbul'da eskiden sokaklarda ve köprü altlarında yatan grafiti sanatçıları, dışlandıkları için duvarlara grafiti yapıyorlardı. Kadir Topbaş'ın öncülüğünde bu gençlere, belli bir platform altında çalışmalarını sergileme fırsatı verildi. Bu etkinliğin ilki 2008 yılında yapıldı ve şu an beşincisi düzenleniyor."

Akşam saatlerinde sona erecek etkinlik kapsamında, müzik yayını ile bisiklet ve paten gösterileri de gerçekleştirildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement