Olaf Stuut - Son Dakika
Kültür Sanat

Olaf Stuut

Olaf Stuut

Cumartesi gecelerinin yeni alışkanlığı Warehouse, 12 Kasım Cumartesi Olaf Stuut'u konuk ediyor!

12.11.2016 21:04

Cumartesi gecelerinin yeni alışkanlığı Warehouse, 12 Kasım Cumartesi Olaf Stuut'u konuk ediyor!

Olaf Stuut

Hislerin yönlendirdiği ritimlerle dinleyicilerini büyülü bir yolculuğa çıkaran Olaf Stuut, size set'lerinde iki seçenek sunuyor: Kendinizi müziğe teslim ederek dans edebilirsiniz ya da bir koltuğa uzanıp eşsiz bir müzikal yolculuğa kendinizi bırakabilirsiniz. Hangisi olursa olsun Olaf Stuut'un armoniyle anlatmak istediği hikayeyi duymamak mümkün değil.

Ali Efe Dinç

2011'de FG 93.7 DJ'leri arasına dahil olduktan sonra katıldığı "Burn Studios Rmx" yarışmasında Türkiye birincisi olarak, İbiza'da gerçekleşen ve dünyanın en önde gelen müzik konferansına katılmaya ve bootcamp'e gitmeye hak kazandı. Ayrıca Sasha, David Guetta, Jamie Jones, Luciano, 2ManyDJs, Richie Hawtin, Carl Craig gibi önemli isimlerden eğitim alarak, Ibiza'nin ünlü kulüplerinde çalma şansını yakaladı.

Begu

Housekeeper Podcast Contest 2016'da Juri özel ödülü kazanıp, Housekeeper ailesine katılan Begu' nun adını daha çok duyacağız.

*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Olaf Stuut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement