Oyun Atölyesi-Kundakçı - Son Dakika
Kültür Sanat

Oyun Atölyesi-Kundakçı

Oyun Atölyesi-Kundakçı

Geçtiğimiz yılın 'En İddialı 10 Oyunu' arasında gösterilen Kundakçı tiyatro oyunu, 25 Ocak'ta ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda.

25.01.2017 19:06

Geçtiğimiz yılın 'En İddialı 10 Oyunu' arasında gösterilen Kundakçı tiyatro oyunu, 25 Ocak'ta ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda....

Geçtiğimiz yılın 'En İddialı 10 Oyunu' arasında gösterilen, gülmeye doyacağınız, tatlı-sarkastik bir oyun Kundakçı... M.Ö. 365 yılında pazarcı Herostratos, dünya harikası Artemis Tapınağı'nı yakar ve dünyanın ilk 'teröristi' ünvanını alır. Herostratos'un tapınağı neden yaktığı herkesçe bir muammadır; bir oyun mu, kumpas mı, komplo mu yoksa şöhret aşkı mı? Bilinen tek şey, herkesin Herostratos'a hayran olduğudur. Efes halkının tamamı, hatta kraliçe dahil onun bilgeliğinden etkilenir. O ise herkesin zayıf noktalarını çok iyi bilmektedir. Herostratos'un karşısında duran tek kişiyse onun yargıcıdır. Rus yazar Grigori Gorin'in imzasını taşıyan hikaye, Kundakçı'nın kahramanlıkla teröristlik arasında gidip gelen benliğini kullanarak, ironilerle dolu, nüktedan ve bir o kadar eğlenceli, yüksek tempolu bir oyuna dönüşüyor. Kundakçı, sezonun kaçırılmaması gereken performansları arasında.

Orijinal Adı: Forget Herostratus!

Yazan: Grigori Gorin

Çeviren: Haluk Bilginer

Yöneten: Muharrem Özcan

Oynayanlar: Tuna Kırlı, Devrim Özder Akın, Muharrem Özcan, Tuğba Çom Makar, Evren Erler, Gözde Kırgız, Timuçin Başgül, Kerem Arslanoğlu, Mithat Ozan Küren, Serkan Ilgaz

Sahne Tasarımı: Özlem Karabay

Müzik: Çağrı Beklen

Işık Tasarımı: Ayşe Sedef Ayter

Beden Çalışması: Rüya Büyüktopçuoğlu

Afiş Tasarımı: Ethem Onur Bilgiç

Yönetmen Asistanları: Melih Pamukçu, Kader Karadeniz

Stajyerler: Ezgi Acıoğlu, Mehtap Kaçar, Pınar Demir

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Oyun Atölyesi-Kundakçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement