Türkiye'de İlk Kadın Kahraman Film: Alya - Son Dakika
Kültür Sanat

Türkiye'de İlk Kadın Kahraman Film: Alya

Türkiye\'de İlk Kadın Kahraman Film: Alya

Yönetmen Jandae Percem'in koltuğunda oturduğu bilim kurgu, aksiyon türündeki 'Alya' filminde Edis Görgülü, Hande Ataizi, Alper Atak gibi başarılı isimler yer alıyor. Film, özel güçleri olan bir kadın kahramanı konu alıyor ve inanılmaz aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor. New York ve İstanbul'da çekilen film, Hollywood filmlerini aratmayacak kalitede olduğu yorumlarına neden oluyor. Sinemaseverlerin merakla beklediği 'Alya', fantastik, aksiyon ve romantizm gibi farklı türleri bir araya getiriyor.

11.11.2023 16:08

Yönetmen koltuğunda Jandae Percem'in oturduğu bilim kurgu, aksiyon türündeki "Alya" filminin oyuncu kadrosunda Edis Görgülü, Jandae Percem, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir gibi başarılı isimler yer alıyor.

17 Kasım 'da vizyona girecek olan 'Alya', Türkiye'de ilk kez özel güçleri olan kadın kahraman filmi olma özelliğini taşıyor.

edis-filmafis.jpg

Vizyon için gün sayan film inanılmaz aksiyon sahnelerine sahip. Bunlardan en dikkat çekeni ise, Jandae Percem'in Beste Kökdemir ile dövüş sahneleri ve Hande Ataizi'nin makineli tüfekle ateş ettiği sahneler.

HOLLYWOOD FİLMLERİNİ ARATMIYOR

New York ve İstanbul'da çekimleri gerçekleşen ve Türkiye'de türünün ilk örneklerinden olma özelliğini taşıyan filmin fragmanına "Hollywood filmlerini aratmıyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Sinemaseverlerin merakla beklediği film fantastik, aksiyon ve romantizm gibi birçok türü bünyesinde barındırıyor.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Türkiye'de İlk Kadın Kahraman Film: Alya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement