70 Bin Liralık Hediye - Son Dakika
Magazin

70 Bin Liralık Hediye

70 Bin Liralık Hediye

Tolgahan Sayışman; Selen Soyder için sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı.

28.12.2012 06:02  Güncelleme: 13:37

Tolgahan Sayışman; Selen Soyder için sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı. Levent'teki Vitrin isimli mekanı kapatan ünlü oyuncu; sevgilisinin İzmir'deki ailesini de gizlice İstanbul'a getirtti. Selen'e doğum günü hediyesi olarak da 70 bin lira değerinde takı seti aldı.

PARMAK ISIRTAN AŞK

Lale Devri dizisinin başrol oyuncularından Tolgahan Sayışman altı aydır rol arkadaşı Selen Soyder'le büyük bir aşk yaşıyor. Tolgahan Sayışman sevgilisi Selen Soyder'in doğum gününü büyük bir sürpriz yaparak kutladı. Levent'te Vitrin isimli mekanı kapatan Tolgahan Sayışman, Soyder'inde İzmir'de yaşayan anne ve babasını gizlice İstanbul'a getirdi. Selen Soyder yakın arkadaşlarına haber veren Sayışman, sevgilisine unutamayacağı bir doğum günü yaşattı.

İLK DEFA OLDU

Tolgahan Sayışman gece sonunda konuşmazken, Selen Soyder "Bana sürpriz yaptılar. Çok mutluyum. 26 yaşına girdim ve hayatımda ilk defa bu kadar güzel bir doğumgünü geçirdim" dedi. 'Ne hediye geldi?' sorusuna kaçamak cevaplar veren Selen Soyder, ser verip sır vermedi.

Öğrenilen bilgiye göre Togahan Sayışman sevgilisi için kesenin ağzını açmış ve 70 Bin TL değerinde bir kolye, küpe ve gerdanlıkdan oluşan bir set hediye etmiş.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 70 Bin Liralık Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement