Ali Taran Yalnızlık Denizinde - Son Dakika
Magazin

Ali Taran Yalnızlık Denizinde

Ali Taran Yalnızlık Denizinde

Ayşe Özyılmazel'den boşanan Ali Taran, tatil için geldiği Bodrum'da insanlardan uzak yalnız kalmaya çalışıyor

28.07.2012 06:03  Güncelleme: 09:21

Ünlü gazeteci ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel'den ayrıldıktan sonra magazin gündeminin bir numaralı malzemesi durumuna gelen reklamcı Ali Taran, gözlerden uzak tatil yapıyor.

Ayşe Özyılmazel'den boşanan Ali Taran, tatil için geldiği Bodrum'da kalabalıklardan uzak yalnız kalmaya çalışıyor.

Ünlü reklamcı önceki gün Torba, Voyage Otel'in iskelesinde bir sandalyede tek başına saatlerce oturdu. Elindeki kitaptan başını kaldırmayan ünlü reklamcının kimseyle konuşmaması dikkat çekti.

AYŞE ÖZYILMAZEL ONU ÇOK YORDU

Gerek eski eşi merhum Selma Ann Desmon'tan boşanması gerekse Ayşe Özyılmazel ile yaşadığı olaylar kuşkusuz Ali Taran'ı çok yordu. Bodrum'da gözlerden uzak tatil yapan Taran, ünlü gazeteci ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel'den ayrıldıktan sonra bu ayrılığı kendine yedirememiş ve Ayşe'nin çevresinde dolaşmaya devam etmişti. Ayşe Özyılmazel'in Ali Taran'ın ofisini taşlamasıyla büyüyen olaylar magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

DESMOND'UN ADI YAŞAYACAK

Ali Taran'ın eski eşi merhum Selma Ann Desmond'un adını yaşatmak sanat ve dayanışma merkezi kurulacak. Bu proje için kolları sıvayan merhum Selma Ann Desmond'un kız kardeşi Neriman Erman, "Selma Ann Desmond seramik yapiyordu ve bir dönemde takı ile uğraştı ama hastalığı sebebiyle buna gücü yetmedi. O'nun yarım kalan sanata olan sevgisini devam ettirmek istiyoruz. Bununla beraber kanserle mücadele eden hastalara her türlü destek yaratabilmek adına, Çeşme Alaçatı Belediye Başkanımızın da bizi destekleyeceğinden eminim" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ali Taran Yalnızlık Denizinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement