Arda Kural'ın Kaybolduğu İddiası Asılsız Çıktı - Son Dakika
Magazin

Arda Kural'ın Kaybolduğu İddiası Asılsız Çıktı

Bir süredir şizofreni tedavisi gören ve 25 gündür kaybolduğu öne sürülen Arda Kural'ın ilaçlarını kullandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

11.05.2016 08:52  Güncelleme: 08:55

Bir süredir şizofreni tedavisi gören Arda Kural'dan haber var. Geçtiğimiz yıl, annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yaşamını sürdüren Kural'ı komşuları polise şikayet etmişti. Bir zamanların ünlü oyuncusunun bu dramı büyük yankı uyandırmıştı.

KAYIP OLDUĞU ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Daha sonra zor günler geçiren oyuncu hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Son olarak ise Arda Kural'ın 25 gündür kayıp olduğu ve annesinin de onu aradığı söylendi.


İLAÇLARINI KULLANIYOR DURUMU İYİ

Ancak bu iddialara, Arda Kural'ın yardımına koşan ve ihtiyaçlarıyla ilgilenen Büyükçekmece Belediyesi'nden açıklama geldi.


Yapılan açıklamada, Kural'ın annesiyle evinde yaşadığı belirtilirken, "İlaçlarını kullanıyor ve sağlık durumu iyi" denildi.



Arda Kural\'ın Kaybolduğu İddiası Asılsız Çıktı

Son Dakika Magazin Arda Kural'ın Kaybolduğu İddiası Asılsız Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Aks: Allah yardım etsin.o sanaççı bozuntuları neden sahip çıkmıyor.menfaatçiler sizi.tedavi bile olamazmı bu arkadaş.ah yalan dünya 13 0 Yanıtla
  • ERAN: MAL KAZANDIGI PARLARI NE YAPTI YA 0 11 Yanıtla
  • ANTİ AKP : ŞÖYLE ÖLDÜRDÜK BÖYLE DURDURDUK DİYEREK SAĞDA SOLDA SALUSLUK SATIYORSUNUZ IŞİD YADA PKK TERÖR ÖRGÜTLERİ EYLEMLERİNİ YAPMAKTAN GERİ KALMIYORLAR ÖRGÜT ÜYELERİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDEN BAHSEDİYORSUNUZ ORTALIK YERDE BİZİM KENDİ VATANDAŞLARIMIZIN CENAZELERİNDEN BAŞKA CENAZE GÖRMEK MÜMKÜN DEĞİL CENAZE CENAZE GETİRİYOR ARKASI KESİLMİYOR BIRAKIN MİLLETE MAVAL OKUMAYI ATIP TUTMAYI DA GERÇEK ANLAMDA NE YAPACAKSANIZ İVEDİ BİR ŞEKİLDE YAPMAYA GAYRET EDİN ŞAYET YARIN TÜRKİYE MİZ VE BİZLER İÇİN ÇOK GEÇ OLABİLİR... 1 0 Yanıtla

Advertisement