Arda-Sinem Aşkında Mutlu Sona Doğru! - Son Dakika
Magazin

Arda-Sinem Aşkında Mutlu Sona Doğru!

Kısa bir ayrılığın ardından barışan Arda Turan ve Sinem Kobal, kameralara evlilik müjdesi verdi.

08.06.2012 06:03  Güncelleme: 12:45

Barışmalarının ardından sevgilisi Sinem Kobal'la ilk kez el ele objektiflerin karşısına geçen Arda Turan, "Çok mutluyuz. Evlilik hazırlıkları yapmaya başladık" dedi

Milli futbolcu Arda Turan ve oyuncu sevgilisi Sinem Kobal, önceki akşam Bebek Balıkçısı'nda arkadaşlarıyla yemek yedi.

İki ay süren ayrılığın ardından barıştıktan sonra Saffet Ulusoy'un düğününde birlikte görülen çift, önceki akşam da ilk kez el ele basın mensuplarının karşısına geçti.

Mekan çıkışı soruları yanıtlayan Turan, "Çok mutluyuz. Evlilik hazırlıkları yapmaya başladık" dedi. Düğünün basına açık olup olmayacağı sorusunu Turan, "Onu düğün günü düşünürüz" diye yanıtladı.

Kobal'ı yemeğin ardından evine bırakan Turan, geceye yakın arkadaşı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le devam etti. Reina'nın yolunu tutan sıkı dostlar, geç saatlere kadar eğlendi.

NASIL BARIŞMIŞLARDI?

Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan'la ayrılmaya karar verdikten sonra Türkiye'ye dönen Sinem Kobal, iddiaya göre ipleri tamamen koparmıştı.

Turan'la irtibatı kesen ve telefonlarına çıkmayan Kobal, sevgilisinin Türkiye'ye yolladığı eşyalarını almak için gümrüğe de gitmedi. Ne yaparsa yapsın Kobal'dan haber alamayan ünlü futbolcu da çareyi medya yoluyla ona mesaj göndermekte buldu. Ne var ki Turan'ın "Saygım ve duygularım bitmedi" açıklaması da Kobal'ı ikna etmeye yetmedi.

Barışmak isteyen Arda Turan, son olarak ailesini devreye soktu. Kobal ve ailesiyle görüşen Turan ailesinin çabaları sonuç verdi, genç oyuncu sevgilisiyle konuşmak üzere Madrid'e gitti.

İddiaya göre Arda Turan, barışmak istediği Sinem Kobal'a zarif bir kutu içinde tektaş yüzük gönderdi. Genç oyuncu, yüzüğü alır almaz Madrid'e uçtu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Arda-Sinem Aşkında Mutlu Sona Doğru!
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Arda-Sinem Aşkında Mutlu Sona Doğru! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement