Boğaz'da Hindistan Modası Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Boğaz'da Hindistan Modası Rüzgarı Esti

Boğaz\'da Hindistan Modası Rüzgarı Esti

Hindistan'ın en ünlü "haute couture" tasarımcılarından Tarun Tahiliani, 15 Nisan Pazartesi günü Hindistan Büyükelçiliği himayesinde gerçekleştirilen festivalde, tasarımlarını izleyicilere sundu.

16.04.2019 16:44

Hindistan Büyükelçiliği himayesinde Esma Sultan Yalısı'ında gerçekleştirilen "Boğaziçi'ndeki Hindistan - India by the Bosphorus Festivali" Hindistan'ın en ünlü haute couture tasarımcılarından Tarun Tahiliani'nin "Hint Modasının Geçmişi ve Rönesansı" başlıklı defilesine sahne oldu.

DEFİLEYE ÖZEL MİSAFİRLER KATILDI

15 Nisan Pazartesi akşamı Esma Sultan Yalısı'ında Hindistan Büyükelçiliği himayesinde "Boğaziçi'ndeki Hindistan - India by the Bosphorus Festivali" düzenlendi. Festival kapsamında Türkiye'ye gelen Hintli modacı Tahiliani, "Hint Modasının Geçmişi ve Rönesansı" adlı defilesi ile Hint modasının yıllar içinde değişen yüzünü özel bir sunumla seyirciye aktardı.

Defileye, İstanbul Başkonsolosu Purnojyoti Mukherjee, Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya ve Demet Sabancı gibi özel misafirler katıldı.

Boğaz'da Hindistan Modası Rüzgarı Esti

HİNDİSTAN'IN DÜNYAYA AÇILAN MODACISI

Milano Moda Haftası'nda davet edilen ilk Hintli tasarımcı unvanına sahip olan Tarun Tahiliani, dünyanın dört bir yanında tasarımlarını sergilemeye devam ediyor.

Boğaz'da Hindistan Modası Rüzgarı Esti
Boğaz'da Hindistan Modası Rüzgarı Esti
Boğaz'da Hindistan Modası Rüzgarı Esti

Son Dakika Magazin Boğaz'da Hindistan Modası Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement