'Bugünün Saraylısı' Herkesi Etkileyecek - Son Dakika
Magazin

'Bugünün Saraylısı' Herkesi Etkileyecek

\'Bugünün Saraylısı\' Herkesi Etkileyecek

Çok Yakında Atv Ekranında İzleyeceğimiz 'Bugünün Saraylısı'nın Oyuncuları Cansu Tosun, Serhat...

17.10.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Refik Halit Karay'ın romanından uyarlanan 'Bugünün Saraylısı' dizisi, çok yakında ATV ekranlarında başlıyor. Çekimleri halen Beykoz'da devam eden dizinin genç oyuncuları Cansu Tosun, Ali Ersan Duru ve Serhat Teoman; rollerini anlattı...

CANSU TOSUN ÇOK BAŞARILI BİR İŞ OLACAK

Dizide canlandırdığım 'Ayşen'; çok naif, temiz yürekli ve çocuksu duygularını daha kaybetmemiş bir genç kız. Babasıyla yaşıyor; Kayseri'den İstanbul'a taşınıyor. İstanbul'a gelişiyle birlikte 'Ayşen'in hayatında yeni bir sayfa açılıyor.

'Ayşen', İstanbul'da aşkla tanışacak. O çocuksu ve saf halinden çıkıp yavaş yavaş büyümeye başlayacak.

Yönetmenimiz Kudret Sabancı, oyuncularımız Selçuk Yöntem, Nazan Kesal ve diğer genç kadroyla birlikte çok başarılı bir iş çıkartacağımıza inanıyorum. Umarım izleyicinin de hoşuna gider.

SERHAT TEOMAN 'SAVAŞ ATAMAN'IN HAYATI DEĞİŞECEK

Yakında başlayacak olan 'Bugünün Saraylısı'nda 'Savaş Ataman' rolünü oynuyorum. 'Savaş'; gücü ve iktidarı seven, her zaman hırslarına yenik düşen bir adam. Hiçbir şekilde manevi duygulara önem vermeyen, her zaman maddiyatçı kişiliğiyle öne çıkan biri... Sadece kendi şirketiyle alakalı; her zaman en iyisi olmak için uğraşıyor. Bu yüzden de Katipoğlu markasının izini sürüyor. Tabii ki 'Ayşen' karakterinin Kayseri'den İstanbul'a gelişiyle en büyük değişimi de 'Savaş Ataman' yaşıyor. Bu dizi, herkesi etkileyecek, ekranın iddialı işlerinden biri olacak.

ALİ ERSAN DURU AŞKI BİLE FIRTINALI YAŞAYACAK

Ben dizide 'Fatih' karakterini canlandırıyorum. 'Fatih', İstanbul'a dönüş yapıyor. Kendisi doktor, idealist biri. Bugünkü tabiriyle 'cool' denilebilecek bir adam; düşündüklerini hiç çekinmeden söyleyebiliyor. Böyle bir adam, hiç hesap etmediği bir şeyle karşılaşacak. Bu da aşk... Böyle bir adamın aşkının da çok fırtınalı olabileceğini tahmin edebilirsiniz. İlerleyen bölümlerde izleyeceksiniz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Bugünün Saraylısı' Herkesi Etkileyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement