Lerzan Mutlu'ya "Canlı Yayınını Basarım" Diyen Bülent Ersoy 900 TL Para Cezası - Son Dakika
Magazin

Lerzan Mutlu'ya "Canlı Yayınını Basarım" Diyen Bülent Ersoy 900 TL Para Cezası

Lerzan Mutlu'ya yönelik "Ben adamın canlı yayınını basarım" sözü nedeniyle "Tehdit" suçundan yargılanan Bülent Ersoy, 900 lira adli para cezasına çarptırıldı.

03.04.2018 13:23  Güncelleme: 15:37

Diva lakaplı ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sunucu Lerzan Mutlu'yu "tehdit" ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada 900 lira para cezasına çarptırıldı.

TEHDİT DAVASINDA KARAR ÇIKTI

Diva lakaplı Bülent Ersoy'un, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yakın arkadaşı Oya Aydoğan'ı kaldırıldığı hastanede ziyaret ettikten sonra verdiği röportajda Lerzan Mutlu'yu tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlandı.

LERZAN MUTLU DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Bülent Ersoy ve şikayetçi Lerzan Mutlu katılmazken tarafları avukatları temsil etti. Duruşmada söz alan Lerzan Mutlu'nun avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu, "Bülent Ersoy'un cezalandırılmasını talep ediyorum. Dava açıldığı zaman Bülent Ersoy 'ben böyle bir şey demek istememiştim' demişti. Duruşmaya kadar hiçbir şey yapmamıştır. Dava dosyası uzlaşmaya gittiğinde ise uzlaşmak istemediğini belirtmiştir. Sanığın caydırıcı bir cezayla cezalandırılmasını istiyoruz. Zira yargılama aşamasında da pişmanlık sergilememiştir" dedi.

ERSOY'UN AVUKATI BERAATİNİ İSTEDİ

Tehdit suçunun unsurlarının oluşmadığını kaydeden Ersoy'un avukatı Aydın Kuban ise "Müşteki vekili müvekkilimizin caydırıcı bir cezayla cezalandırılmasını istemektedir. Ancak müvekkilimin ünlü bir sanatçı olması aleyhine bir değerlendirme nedeni olamaz. 'Tehdit' suçunun yasal unsurları oluşmadığından beraatine karar verilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.

30 GÜN ADLİ PARA CEZASI, 18 GÜNE İNDİRİLDİ

Kararını açıklayan mahkeme, sanık Bülent Ersoy'u tehdit suçundan 30 gün adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme daha sonra Bülent Ersoy'un duruşmadaki iyi halini göz önüne alarak cezayı 18 gün adli para cezasına indirdi.

Günlüğü 50 liradan hesaplanmasına karar veren mahkeme Ersoy'u tahdit suçundan 900 lira para cezasına çarptırdı.

"BEN ADAMIN CANLI YAYININI BASARIM" DEMİŞTİ

Bülent Ersoy, "Hastanede Lerzan Mutlu'ya kızmışsınız doğru mu?" sorusuna "Evet Oya'nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yönden laf çarpmalar hiç güzel değil. Hiç yakıştıramadım. Oya içine atan bir kızdır. Ona cevap verebilirdi ama vermemiş. Çok terbiyelidir. Çok kızgın ve sinirliyim. O haddini çok aşıyor. O çocuk adına çok sinirliyim. Sen kime sesini yükseltiyorsun be. Oya o kadar çok içine atan bir kız ki sana cevap bile veremez. Ben adamın canlı yayını basarım" demişti.

Lerzan Mutlu\'ya "Canlı Yayınını Basarım" Diyen Bülent Ersoy 900 TL Para Cezası
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Lerzan Mutlu'ya 'Canlı Yayınını Basarım' Diyen Bülent Ersoy 900 TL Para Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • hdpliyim: bu kadın kötü söz söyleyeni yakarım oda bizdendir 1 4 Yanıtla
    Asker : Hepinizin Allah belasını versin 4 0
  • Tt: Parası var basar 3 0 Yanıtla
  • Hiji: Al birini vur ötekisine...birbirine kafalarini tokuştur...yine akillanmazlar yine akillanmazlar 0 1 Yanıtla
  • Kemal: Lerzan çıldırıyorum senin için Lerzan 1 0 Yanıtla
  • AyNur : Komik rakam,,,900 lira cık 1 0 Yanıtla
  • Yüksel: Onun bir günlük et parası.Bülent beyefendi) 0 0 Yanıtla

Advertisement