Burak Kalfa, Tuğçe Tayfur'un suçlamalarına cevap verdi: Kuyruk acısını boş verin - Son Dakika
Magazin

Burak Kalfa, Tuğçe Tayfur'un suçlamalarına cevap verdi: Kuyruk acısını boş verin

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın tek çocuğu Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını, tehdit ve şantaja uğradığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan Kalfa, "İlk ve son açıklamamdır. Lütfen elinizde gerçek bilgi olmadan, haber olmadan insanları kirletmeye çalışmayın. Bu kuyruk acısını boş verin, bu konuları da kapatın." dedi.

24.07.2023 16:23  Güncelleme: 16:47

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un "Elimde videoların var diye beni zorla yanında tuttun" dediği eski nişanlısı Burak Kalfa suskunluğunu bozdu. Kalfa "Hakkımda bir sıkıntımın olmadığını söylediler" diyerek iddialara cevap verdi.

AĞIR SUÇLAMALARDA BULUNDU

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, ayrıldığı nişanlısı iş insanı Burak Kalfa ile ilgili ağır suçlamalarda bulunmuş, "Başına gelecek her şeyden sen sorumlusun." diyerek eski nişanlısına savaş açmıştı. Tayfur mahkemeye başvurarak eski nişanlısı hakkında korunma talep etmişti.

Tuğçe Tayfur'un ağır suçlamalarda bulunduğu Burak Kalfa suskunluğunu bozdu

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Günlerdir sessizliğini koruyan Burak Kalfa hakkındaki suçlamalara sosyal medya hesabından çektiği video ile cevap verdi. Kalfa "İlk ve son açıklamamdır" diyerek yalan yanlış haberler yapılmasına isyan etti.

Tuğçe Tayfur'un ağır suçlamalarda bulunduğu Burak Kalfa suskunluğunu bozdu

"İLK VE SON AÇIKLAMAMDIR"

Burak Kalfa şunları söyledi; "Yaklaşık 5 gündür susuyorum arkadaşlar ben. Üzerimde sürekli bir baskı var, hakkımda yalan haberler var. Ben iş insanıyım, ticaretle uğraşıyorum. Benim yanımda ekmek yiyen insanlar var. Benim kocaman ailem var. Artık bu açıklamayı yapmak zorunda bıraktılar beni. Az evvel adliyeye gittim. Gerekli mercilerle görüştüm. Herhangi bir sıkıntımın olmadığını beyan ettiler. Ben de elimde evraklarla çıkarken, basın yayın organlarına denk geldim orada. Ben de gerekli açıklamayı yaptım. İlk ve son açıklamamdır bu. Burada da ilk ve son açıklamamdır bu. Lütfen gerçek elinizde bilgi olmadan, haber olmadan insanları kirletmeye çalışmayın. Bu kuyruk acısını boş verin bu konuları da kapatın. Rica ediyorum sizden. Selamlar saygılar olsun" dedi.

Tuğçe Tayfur'un ağır suçlamalarda bulunduğu Burak Kalfa suskunluğunu bozdu
Tuğçe Tayfur'un ağır suçlamalarda bulunduğu Burak Kalfa suskunluğunu bozdu
Burak Kalfa, Tuğçe Tayfur\'un suçlamalarına cevap verdi: Kuyruk acısını boş verin

Son Dakika Magazin Burak Kalfa, Tuğçe Tayfur'un suçlamalarına cevap verdi: Kuyruk acısını boş verin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Beşiktaş 1903: Anası babası neki kızı ne olsun, eski nişanlı da maço tipli belli 19 10 Yanıtla
  • Mert Ceyhan: O kelime nedir be bayana kuyruk acısı.zavallisin burak 22 4 Yanıtla

Advertisement