Ece Erken: Bengü ile Arkadaşız - Son Dakika
Magazin

Ece Erken: Bengü ile Arkadaşız

Ece Erken: Bengü ile Arkadaşız

Akın Altan'la aşk yaşadığı dönemde Bengü'yle arkadaş olmadığını söyleyen Ece Erken, "Bengü beni nasıl tanımaz, biz arkadaşız." dedi.

23.11.2013 15:52  Güncelleme: 16:30

Ece Erken önceki gün Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla katılarak Akın Altan'la olan ilişkisi hakkında açıklamalar yapmıştı.

"MALUM KİŞİ NEDEN YORUM YAPIYOR"

Erken, Bengü'nün ilişkisinin bitmesi hakkında, "Vay vay vay" demesine sinirlenip, "Yeni bitmiş bu ilişki neden o malum kişi çıkıp 'Vay Vay' diye yorum yapıyor madem bu konularla gündeme gelmek istemiyorsun. Keşke Bengü, çıkıp da biz Ece'yle aynı ortamda bulunduk deseydi.eden hedef gösterildim neden kimse açıklama yapmadı, Ece yüzünden değil diye. Keşke Bengü tanımıyorum açıklaması yapmasaydı." demişti.

Yaptıklarını ve söylediklerini ışık hızıyla inkar eden Ece Erken, dün yine daha önceden söylediğini kabul etmedi.

"ARKADAŞ DEĞİLİM" DEMİŞTİ

Ünlü sunucu, Bengü'nün eski sevgilisi Akın Altan'la birlikte olduğu dönemde ünlü popçunun arkadaşı olduğunun yazılması üzerine, "Kendisiyle arkadaş değilim" açıklaması yapmıştı.

ELEŞTİRİNİN ODAĞI OLMUŞTU

Ancak aynı Ece Erken, Bengü'nün önceki gün sarf ettiği "Ece'yi tanımıyorum" sözü üzerine, "Bu sözüne çok şaşırdım. Beni nasıl tanımaz; arkadaşız, birlikte fotoğraflarımız var." dedi.


 
 



 

 
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ece Erken: Bengü ile Arkadaşız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement