First Lady Olmak Zor! - Son Dakika
Magazin

First Lady Olmak Zor!

First Lady Olmak Zor!

ABD First Lady'si Michelle Obama, geçtiğimiz hafta bir TV programında şınav çekip gazetelere konu oldu.

06.02.2012 11:26  Güncelleme: 11:47

Amerika'nın en popüler TV programlarından biri olan 'Ellen Degeneres Show'a konuk olan Michelle Obama, programda halka spor yapmaları ve sağlıklı beslenmeleri çağrısında bulundu. First Lady, programda Degeneres ile birlikte şınav çekti.

KUKLA TİYATROSUNDA

First Lady, geçtiğimiz yıl çocukları ve gençleri Şükran Günü konusunda bilinçlendirmek için dünyanın en ünlü televizyon şovlarından biri olan Muppett Şov'a konuk oldu.

ÇOCUK DiZiSiNE KONUK OLDU

Obama, Türkiye'de de gösterilen 'iCarly' isimli çocuk dizisine de konuk oldu. Asker ailelerine destek mesajı gönderen Obama, dizinin genç oyuncularıyla da şarkı söyledi ve dans etti.

BAHÇIVANLIK YAPTI

Michelle Obama'nın yapmadığı şey kalmadı. 2009 yılında Beyaz Saray'ın bahçesine kendi elleriyle sebze ve mevveler diken First Lady, halkı organik gıdalar tüketme ve sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirdi.

NOEL İÇİN HEDİYE DAĞITTI

Michelle Obama, geçtiğimiz yıl Noel'de asker ailelerine hediye dağıttı. Kırmızı bir çuvalı sırtlayan First Lady, babası yurtdışında olan asker çocuklarıyla tek tek ilgilendi.

ANAOKULUNDA YEMEK

Obama, eşinin görevde olduğu süre zarfında birçok okulu ziyaret etti. Son olarak bir anaokulunu ziyaret eden Obama, hem çocuklar için yemek yaptı hem de onlarla aynı sıralara oturup yemek yedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement