Hayranları 'En Çok Kim Kilo Verdi?' Yarışına Girdi - Son Dakika
Magazin

Hayranları 'En Çok Kim Kilo Verdi?' Yarışına Girdi

Hayranları \'En Çok Kim Kilo Verdi?\' Yarışına Girdi

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile Kıvanç Tatlıtuğ'un hayranları, sanal alemde ilginç bir yarışa girdi.

31.07.2013 09:03  Güncelleme: 09:15

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile Kıvanç Tatlıtuğ'un hayranları, sanal alemde ilginç bir yarışa girdi. Her şey Tolgahan Sayışman'ın 'Büyük Sürgün' isimli film çekimleri için, 1.5 ayda 10 kilo vermesiyle başladı. Sayışman, 'Kelebeğin Rüyası' filmi için tam 20 kilo veren Kıvanç Tatlıtuğ gibi, rolü için sıkı bir rejim yapmıştı.

KUŞ UÇURTULMUYOR

Sayışman'ın sevenleri filmin Facebook sayfasında; ünlü oyuncunun 10 kilo verdiğini yazınca, Kıvanç Tatlıtuğ'u sevenler hemen duruma müdahale ederek "Kıvanç 20 kilo vermişti. Ne olmuş yani?" yorumunda bulundu. Sayışman, Büyükada'da çekimleri yapılan 'Büyük Sürgün' filminde, 'Faytoncu Sedat' rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde ise yakışıklı oyuncu ile filmdeki rol arkadaşı Saadet Işıl Aksoy'un öpüşme sahnesi, büyük güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi. Filmin senaristliğini Selin Tunç, yönetmenliğini ise Erol Özlevi yapıyor.

DUBAİ'DEN YOĞUN İLGİ

Dubai'nin ünlü televizyon kanallarından biri olan MBC4, Tolgahan Sayışman ile röportaj yapmak için Büyükada'ya gitti. Sayışman'ın gün boyunca yaptığı çekimleri izleyen televizyon muhabirleri, günün sonunda Sayışman ile film üzerine röportaj yaptı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hayranları 'En Çok Kim Kilo Verdi?' Yarışına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement