'Hükümet Kadın 2' Bursa Galasında Sermiyan Midyat Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

'Hükümet Kadın 2' Bursa Galasında Sermiyan Midyat Rüzgarı Esti

\'Hükümet Kadın 2\' Bursa Galasında Sermiyan Midyat Rüzgarı Esti

Hükümet Kadın 2 filminin Bursa'daki galasında filmin Yönetmen ve Başrol Oyuncusu Sermiyan Midyat yaptığı esprilerle galaya katılan herkesi kahkahalara boğdu.
Hükümet Kadın 2 filminin Bursa'daki galası Korupark AVM'de gerçekleşti.

17.11.2013 18:40

Hükümet Kadın 2 filminin Bursa'daki galasında filmin Yönetmen ve Başrol Oyuncusu Sermiyan Midyat yaptığı esprilerle galaya katılan herkesi kahkahalara boğdu.

Hükümet Kadın 2 filminin Bursa'daki galası Korupark AVM'de gerçekleşti. Oyuncular Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Levent İdem, Bahadır Efe ve İpek Elban'ın katılımıyla gerçekleşen galada, filmin Yönetmen ve Başrol Oyuncusu Sermiyan Midyat, herkesi gülme krizine soktu. Filmde seslendirilen şivenin kendisine mi ait olduğu sorusuna 'Necati Şaşmaz'a seslendirdim' diye yanıtlayan Midyat, filmi izlemeye gelenleri kahkahaya boğdu. Filmin beklenen tarihten daha erken vizyona girmesine ise "Bu filmde 7 ay erken doğum yaptık. O yüzden 2'nci filmimiz daha fırlama oldu" demesi ise Midyat'ın keyfinin yerinde olduğunun bir göstergesi oldu.

Sinemaseverlerin filme gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Midyat, "Seyirci ilk filme yoğun ilgi gösterdi. Biz de ikinci filmde komedi dozunu arttırarak onlarla buluştuk. İkinci filmimizin komedisi ilk filme oranla daha yüksek çalıştık. Beğenen beğenmeyen herkesten Allah razı olsun" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Hükümet Kadın 2' Bursa Galasında Sermiyan Midyat Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement