"Hülya'yı Çok Aldattım" - Son Dakika
Magazin

"Hülya'yı Çok Aldattım"

"Hülya\'yı Çok Aldattım"

Kaya Çilingiroğlu, "Telegol"ün canlı yayınında eski eşi Hülya Avşar'ı birçok kez aldattığını itiraf etti.

25.09.2012 08:44  Güncelleme: 09:40

Hülya Avşar'dan boşandıktan sonra Feraye Tanyolaç'la evlenen Kaya Çilingiroğlu, yorumcu olarak yer aldığı spor programında bir itirafta bulundu.

Çilingiroğlu, programa konuk olan beden dili uzmanı İlhan Doğan'dan yalan söyleyen insanları nasıl tanıdığını anlatmasını istedi. Bunun üzerine Doğan, Çilingiroğlu'na 'Eşinizi aldattınız mı?' diye sordu.

'Ooo çok' diye yanıt veren Çilingiroğlu, hemen ardından Tanyolaç'ı değil Avşar'ı kastettiğini belirtti. Çilingiroğlu, "Şimdiki eşimi değil, eski eşimi çok aldattım. Şimdiki eşimi aldatmadım" dedi.

Çilingiroğlu, evli oldukları dönem Hülya Avşar'ı Feraye Tanyolaç'la aldatmış, boşandıktan sonra da Tanyolaç'la nikâh masasına oturmuştu.

GEÇTİĞİMİZ GÜN TWITTER'DA ATIŞMIŞLARDI

Hülya Avşar ile eski eşi Kaya Çilingiroğlu arasında twitter'da ilginç bir atışma yaşandı. Avşar'ın "An itibariyle kuş tepeme. Resmen ..." şeklindeki tweet'ini gören Çilingiroğlu, "Doğru adres" yorumunu yaptı.

Eski eşinin yazdığı cevabı gören Avşar, "Kayaaa oydum seni" diyerek karşılık verdi. Ancak Avşar, "Haydaa kuş iyice alıştı" diyerek kuşun tepesinde dolaşmaya devam ettiğini yazınca Çilingiroğlu'ndan "Sifonu çekmezsen olacağı budur" cevabı geldi.

Atışmaya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar da katıldı ve "Abla bir duşa girsen artık" yorumuyla Çilingiroğlu'na destek verdi. Avşar da "Helin sen de mi?" diyerek kardeşine şakayla çıkıştı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin 'Hülya'yı Çok Aldattım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement