İbrahim Tatlıses, Ankara'da unutulmaz bir konser verdi - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses, Ankara'da unutulmaz bir konser verdi

İbrahim Tatlıses, Ankara\'da unutulmaz bir konser verdi

Rezervasyonları günler öncesinden dolan gece de mekan Tatlıses hayranlarıyla doldu taştı. En sevilen klasiklerini dinleyicileri için seslendiren müziğin imparatoru yine müzikseverlerin vazgeçilmezi oldu. 'Allah Allah', 'Tamam Aşkım, 'Mavi Mavi' gibi hareketli şarkılarıyla dinleyicileri yerine oturtmayan Tatlıses, 'Sarhoş', 'Bir Kulunu Çok Sevdim' gibi slow parçalarıyla da duygusal anlar yaşattı. İmparator, 'Buraya geldiniz beni çok ama çok mutlu ettiniz. Mekanda yer kalmamış ilginize ne kadar teşekkür etsem az…' sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu. Şarkıları ve performansıyla coşkuyu zirvede yaşatan Tatlıses, unutulmaz repertuvarıyla Ankara'da rüzgar gibi esti.

13.11.2023 22:07

Rezervasyonları günler öncesinden dolan gece de mekan Tatlıses hayranlarıyla doldu taştı. En sevilen klasiklerini dinleyicileri için seslendiren müziğin imparatoru yine müzikseverlerin vazgeçilmezi oldu.

'Allah Allah', 'Tamam Aşkım, 'Mavi Mavi' gibi hareketli şarkılarıyla dinleyicileri yerine oturtmayan Tatlıses, 'Sarhoş', 'Bir Kulunu Çok Sevdim' gibi slow parçalarıyla da duygusal anlar yaşattı. İmparator, "Buraya geldiniz beni çok ama çok mutlu ettiniz.

Mekanda yer kalmamış ilginize ne kadar teşekkür etsem az…"sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu. Şarkıları ve performansıyla coşkuyu zirvede yaşatan Tatlıses, unutulmaz repertuvarıyla Ankara'da rüzgar gibi esti.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses, Ankara'da unutulmaz bir konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement