İbrahim Tatlıses'in ustası Seyfettin Sucu'nun oğlu Mustafa Sucu hayatını kaybetti - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses'in ustası Seyfettin Sucu'nun oğlu Mustafa Sucu hayatını kaybetti

İbrahim Tatlıses\'in ustası Seyfettin Sucu\'nun oğlu Mustafa Sucu hayatını kaybetti

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in ustası Seyfettin Sucu'nun oğlu Mustafa Sucu, Malatya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mustafa Sucu, babası gibi ses sanatçısıydı ve Hepatit B'ye bağlı siroz hastalığından dolayı erken yaşta vefat etti. İbrahim Tatlıses, Sucu'nun babasının iyileşmesi için tüm servetini harcamaya hazır olduğunu açıklamıştı.

16.08.2023 01:56

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in ustası " Şark Bülbülü" lakaplı Seyfettin Sucu'nun kendisi gibi ses sanatçı olan oğlu Mustafa Sucu hayatını kaybetti.

,Mustafa Sucu, Malatya'da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi görüyordu. Devlet Türk Halk Müziği Korosu sanatçısı da olan Mustafa Sucu, Hepatit B'ye bağlı siroz hastalığından erken yaşta hayatını kaybeden babası ile aynı kaderi paylaştı. Sanatçı Sucu 57 yaşında hayatını kaybetti.

BABASI İLE AYNI KADERİ YAŞADI

Ölüm haberi ile yıkılan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Sucu'nun babasının iyileşmesi için zamanında " Tüm servetimi harcarım" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses'in ustası Seyfettin Sucu'nun oğlu Mustafa Sucu hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement