İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı - Son Dakika
Magazin

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kadın haklarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Çilingiroğlu, "Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim" dedi.

07.12.2019 15:14  Güncelleme: 16:43

Aslı Şafak'ın sunduğu "İşin Aslı" programına konuk olan Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kadın hakları ile igili sorulan sorulara ilginç cevaplar verdi.

"ERKEK DE EZİYET ÇEKİYOR"

Bugüne kadar iki kez evlenip boşanan spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kamuoyunda sadece kadınlara haksızlık yapılmadığına dikkat çeken Çilingiroğlu, nafakaya bakış açısıyla dikkat çekti.

Kadınlar kadar erkeklerin de şiddet gördüğünü savunan Çilingiroğlu, "Bir kadının erkekten daha az ezildiğini düşünmüyorum. Erkeğe tecavüz eden yok mu bu ülkede? Erkek de eziyet çekiyor. Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına 'Bırak beni gideyim' diyor. Bu sefer eşi 'Sen bana bu kadar para vereceksin' diyor. Bu nafaka ne abi?" diye konuştu.

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

"KADINLARDAN AZ ÇEKMEDİM"

Çilingiroğlu, "Siz kadınlardan ne çektiniz Kaya Bey" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Kadınlardan az çekmedim. Şunu demek istiyorum; 'Nafaka ne?' Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim?" TRT Spor'da yorumculuk yapan Kaya Çilingiroğlu, "Çok param yok, memur maaşıyla yaşıyorum. TRT'den maaşım var. Doğru işleri yanlış zamanlarda yaptım" dedi.

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

"ÖZLEMİŞİM"

Ekonomi kanalında yayınlanan programa konuk olan Kaya Çilingiroğlu, "37 yıldır ekonomi konuşmuyorum, özlemişim. Genelde ya Hülya'yı ya Feraye'yi ya da "Aldattın mı"yı soruyorlar" dedi.

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı
İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı
İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu\'ndan şaşırtan nafaka çıkışı

Son Dakika Magazin İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşırtan nafaka çıkışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Ahsen: Sen kadinlarin birini al birini bosa keyfine före takil sonrada eee nafaka..Turkiyede öyle aileler var ki..kizi calismiyor kizini kocaya veriyor adam hergun kadins eziyet ediyor kadin da parasi yok gidecek yeri yok o kocayi cekiyor nafaka nafaka dediginizde öyle her kadina acunun seymaya verdigi nafaka degil..Cogu kadina 150 lira veya 500 lira nafaka baglaniyor 1 ay 500 lira nafakayla gecin bakalim.Askeri ucret 2020 lira gecinilmiyor 500 lirayla nasil gecinilir..kendiside Hulyadan geciniyor zate 6 43 Yanıtla
    Muhammed: Sen artık sana yabancı olan Bir adamdan zorla haraç alır gibi para alır mısın o paranın helal olduğunu düşündüren nedir? 2 1 Serhann: Çalissin.Kimse kimseye hayati boyunca bakmak zorunda degil.Zaten esi de degil.Ne hakla nafaka istoyor ki... 0 0 Tabi: Hahahhhaha sadece gülerim sana 0 0 Adem: Ahsen calismayi dene istersen. Adam bir omur sana bakmak zorunda mi. 500 lira kadina ver 500 er binden 1500 de ikicocuga ver. Bu adam ne yiyecek onuda dusundun mu. Ne asalak insanlarsiniz calisin calisin. 0 0 Alecx: Ahsen sendemi nafaka avcısısın işinize geldimi kadın erkek eşit ayrılığa geldimi hadi nafaka ver kimse zorla evlenmiyor. Zevk içinde boşanmıyor. 0 0
  • Yusuf : Bazi kadinlar evliliği ve boşanmayı silah gibi kullaniyor 47 1 Yanıtla
  • Salih: Kesinlikle katılıyorum kadın erkek eşitliği istiyoruz Hiç bir dinde yok böyle nafaka 42 2 Yanıtla
  • Ahmet mehmet: Evlenip bosaniyosun omur boyu kadina nafaka verip emekliye bagliyosun sgk yiz sanki biz sgk n n bile emeklilik icin belli sartlari var prim filan oduyosun yas bekliyosun 36 3 Yanıtla
    Alex: Muhteşem tespit Ahmet kardeşim 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement