İlkkan'ın serbest bırakılması ve diğer olaylar - Son Dakika
Magazin

İlkkan'ın serbest bırakılması ve diğer olaylar

İlkkan\'ın serbest bırakılması ve diğer olaylar

İlkkan'ın serbest bırakılması, Songül'ü sevindirse de Songül çocuklarının ondan gizli İlkgül'ün okul parasını ne yaptıklarını sindiremez. İlkgül ve İlkkan'ı, değiştiğini iddia eden Yılmaz ile birbirlerine bırakıp evini terk eder. Tam Yılmaz'ın değiştiğine inanırken ise diğer kadının gelmesi Songül için her şeyi değiştirir. Aylin'in Cavidan ve Yasemin'e sonunda gerçekleri itiraf etmesi anne-kızı birbirine daha yaklaştırırken, Yasemin'le Aylin'in arasının açılmasına sebep olur. Cavidan, kızını korumak için Medine'nin üzerine gidince Medine Murat'a daha da çok sığınmak durumunda kalır. Kıymet sayesinde kendini aşkın kollarında bulan Hayriye ne kendine döndürülen dolapların ne de çalıştığı evde olacak hanedan değişiminin farkına varabilir. Kahraman ve İlkgül ise Meryem'in ölümünün ardındaki gerçeklerin peşine düşerler.

11.11.2023 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkkan'ın serbest bırakılması, Songül'ü sevindirse de Songül çocuklarının ondan gizli İlkgül'ün okul parasını ne yaptıklarını sindiremez. İlkgül ve İlkkan'ı, değiştiğini iddia eden Yılmaz ile birbirlerine bırakıp evini terk eder.

Tam Yılmaz'ın değiştiğine inanırken ise diğer kadının gelmesi Songül için her şeyi değiştirir.

Aylin'in Cavidan ve Yasemin'e sonunda gerçekleri itiraf etmesi anne-kızı birbirine daha yaklaştırırken, Yasemin'le Aylin'in arasının açılmasına sebep olur.

Cavidan, kızını korumak için Medine'nin üzerine gidince Medine Murat'a daha da çok sığınmak durumunda kalır.

Kıymet sayesinde kendini aşkın kollarında bulan Hayriye ne kendine döndürülen dolapların ne de çalıştığı evde olacak hanedan değişiminin farkına varabilir.

Kahraman ve İlkgül ise Meryem'in ölümünün ardındaki gerçeklerin peşine düşerler.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin İlkkan'ın serbest bırakılması ve diğer olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement