Kara Para Aşk Dizisine Çifte Ceza Geldi - Son Dakika
Magazin

Kara Para Aşk Dizisine Çifte Ceza Geldi

Çekimleri Feryal Gülman'ın Bebek'teki yalısında devam eden ünlü dizi Kara Para Aşk'ın set araçlarına uygunsuz parktan gün boyunca çifter çifter ceza yazıldı.

12.12.2014 14:51  Güncelleme: 15:29

Ekranların başarılı dizisi Kara Para Aşk'ın çekimleri emniyet ekiplerinin kontrolü altında sürdü. Çekimleri geçtiğimiz gün Feryal Gülman'ın yalısında devam eden ünlü dizi Kara Para Aşk'ın set araçlarına uygunsuz parktan gün boyunca çifter çifter ceza yazıldı.

POLİSLER SÜREKLİ UYARDI

Gün içerisinde bir kaç kez geçtikleri yalı önünde, kaldırımlar dahil olmak üzere yol kenarının tamamını kapatan set araçlarını megafonla uyaran emniyet ekipleri.

Öğle saatlerinden sonra bu uyarılara kulak vermeyen set araçlarına park cezası keserek megafonla bu durumu araç sahiplerine ilan ettiler. Öğle saatlerinden sonra da cadde üzerinde durumda herhangi bir değişiklik olmayınca park halindeki set kamyonlarına bir kez daha "uygunsuz park" cezası kesen emniyet ekipleri yine megafonla durumu araç sahiplerine beyan ederken, cezalara aldırış etmeyen şoförleri de, "Arkadaşlar bir metrekare boşluk bırakmamışsınız. Akşam saatlerine kadar uygulama devam edecek. Sabahtan beri ceza yazıyoruz. Artık bu araçları buradan kaldırın" sözleri ile sert bir dille uyardılar.



Kara Para Aşk Dizisine Çifte Ceza Geldi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kara Para Aşk Dizisine Çifte Ceza Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ...: Helal olsun yazilmissa tabi trafik polisini kutluyorum 13 3 Yanıtla
  • Galip: Polis gorevini yapmis haber olcak bir durum yok 8 0 Yanıtla
  • Bıdık ali: Evet Türkiye yolsuzluğun adam kayırmanın zirvesinde doğru 1 6 Yanıtla
  • Alp alparslan : Ak koyun Turkiye neyin zirvesinde bir araştır da öyle yorum yaz dışardan bakıyorsun içine gir yeni gelen çöp vergisi en basiti SGK nın kemoterapi setlerini karşılamaması okulların durumu mutfaktaki yangın ama belkide sen yandaş holding sahibisin o başka hayat sana güzel 2 3 Yanıtla
  • Bıdık ali: Ayrıca haberle yorumunun ne alakası var 2 1 Yanıtla
  • ÖZ MALATYALI: ADELET VE POLİS DEMEK OLUYOR-Kİ BAZEN İŞLİYORMUŞ 1 0 Yanıtla
  • Cidimisiniz: turkiye zirvede diyen arkadas senin hic biseyden haberin yok koyunsun sen 1 0 Yanıtla
  • Çekici Mağduru: Vatandaş arabasını çektiğiniz gibi çekici kullananların tehditi gibi sıkmadı değilmi , ceza yazmışlar gösteri yapar gibi bizde yedik 0 0 Yanıtla

Advertisement