Kobra Murat, uçakta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Kobra Murat, uçakta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı

Altınları ve şovlarıyla geniş bir hayran kitlesi bulunan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, Belçika'dan dönerken uçakta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bağırsak çatlaması tespit edilen şarkıcı, sevenlerinden dua ve helallik istedi.

27.12.2023 08:07  Güncelleme: 09:11

Altınları ve şovlarıyla geniş bir hayran kitlesi bulunan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, konser sonrası Belçika'dan dönerken uçakta karnında şiddetli bir patlama hissedince apar topar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bağırsak çatlaması tespit edilen oyuncu ameliyat oldu.

"ÖLÜM TEHLİKESİ VAR"

Instagram hesabından hasta yatağından çektiği bir videoyu yayınlayarak sevenlerinden dua ve helallik isteyen Kobra Murat, "Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış. Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatımın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum" dedi.

Kobra Murat'ın bağırsağı çatladı! Kritik ameliyat öncesi sevenlerinden dua istedi

"HAKKIMI HELAL EDİYORUM, SİZ DE EDİN"

Ünlü isim videoyu da "Tüm sevenlerime hakkımı helal ediyorum. Sizlerde bana haklarınızı helal edin dualarınızı gönderin. Sağlıklı bereketli şanslı kısmetli huzurlu ömürler diliyorum. İnşallah bu ameliyatı atlatırım. Dualarınızı bekliyorum. Kobra Murat'tan sonsuz sevgiler saygılar selamlar. Allah'a emanet olun" notuyla yayınladı.

Kobra Murat'ın bağırsağı çatladı! Kritik ameliyat öncesi sevenlerinden dua istedi
Kobra Murat, uçakta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı

Son Dakika Magazin Kobra Murat, uçakta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serkan Basar: kilo kilo kilo her hastalığın baş sebebi kilo ve sporsuz yaşam buna çok dikkat edelim özellikle toplum olarak gece tv nin karşısında yemeyi ve yedikten sonra koltuğa uzanıp tv karşısında şekerlemeye bayılırız :) akşam son yemekten sonra çık bir 30 dk yürü ama devamlı göreceksin nekadar iyi geldiğini 31 3 Yanıtla
  • bülent C.: kobra murattan bizene kardeşim. 16 2 Yanıtla
  • Onur Türk: 1 ay tedavi sürecektir ameliyat değil. Biraz az yeyin. Ye ye yat sonra bağırsak patlar mide yarılır dalak takla atar. 1 ay sonra hoplamaya zıplamaya devam edersin. Ama yaşında kemale erdi fazla zıplama hoplama yemeği azalt. Bak bu birşey değil çoluk çocuk torun sahibi adamsın kalp var vs. 4 0 Yanıtla

Advertisement