Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a canlı yayında 'Kıro' tepkisi: Gereksiz bir açıklama - Son Dakika
Magazin

Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a canlı yayında 'Kıro' tepkisi: Gereksiz bir açıklama

Magazin yorumcusu Hakan Ural, Nur Tuğba Namlı ile gerçekleştirdiği programda babası Selçuk Ural'ın "Ülkemizin yüzde 90'ı kültürsüz, kıro" açıklamalarına tepki gösterdi. Ural, "Gereksiz bir açıklama" dedi. Ayrıca babasının hatasıyla yüzleşmesi gerektiğini de dile getirdi.

04.10.2021 19:51  Güncelleme: 22:45

Müzisyen Selçuk Ural, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Ülkemizin yüzde 90'ı kültürsüz, kıro" açıklamaları nedeniyle büyük tartışma yaratmıştı. Geniş bir çevreden tepki yükselene Ural'a magazin yorumcusu oğlu Hakan Ural'dan da tepki geldi.

"GEREKSİZ BİR AÇIKLAMA"

Kanal D ekranlarında Nur Tuğba Namlı ile birlikte "Neler Oluyor Hayatta" adlı programı sunan Ural, babasının sözlerine yönelik "Talihsiz, üzücü ve gereksiz bir açıklama" ifadesini kullanarak "Akıl sır erdiremeyecek benzetme, teşbihler var. Aşağılamak olur mu?" dedi.

"İNSANLARI YAPTIĞI İLE BAŞ BAŞA BIRAKMALIYIZ"

Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses gibi Arabesk müziğin usta isimlerine olan hayranlığını her seferinde dile getiren Hakan Ural, sözlerini bir kez daha yineleyerek "şarkıları çok kıymetli" ifadesini kullandı. Usta sanatçılar için "halkın büyük bir çoğunluğunun duygusunu tam damardan yakaladıkları için onlar çok seviliyor" dedi. Ardından da "Burada ricam, insanları yaptığı ile baş başa bırakmak " diyerek müzik tercihlerine saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

Hakan Ural\'dan babası Selçuk Ural\'a canlı yayında \'Kıro\' tepkisi: Gereksiz bir açıklama
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a canlı yayında 'Kıro' tepkisi: Gereksiz bir açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Nurten Aytan: isde gercek sunucu kime ne yorum yapiyorsa babasinada ayni.Helal valla 7 1 Yanıtla
  • Menemen Gelemem: Adam gerçekleri söylüyor babasıda olda affetmiyor. 5 1 Yanıtla
  • Mustafa Toktan: FERDİ TAYFUR bir devre damgasını vurmuş ender sanatçılardan biri. Seksenli yıllarda çok meşhurdu. Onbeş yaşında dinlemeye başladım. Yaş olmuş Ellibeş hala diliyorum. FERDİ TAYFUR bir ayrıcalıktır. Şimdiki nesil bilmez böyle sanatçıları, böyle şarkıları. Bunun gibi sanatçıların diğerini biz biliriz. Allah sana uzun ömürler versin FERDİ BABA. Bize gençliğimizi en güzel şarkılarla yaşattın. Teşekkürler FERDİ TAYFUR. 4 0 Yanıtla
  • Feridun Gürz: Eğriye eğri doğruya doğru diyebilen ADAM.Helal olsun.??????????standart kalite işte bu.valla helal olsun. 1 2 Yanıtla

Advertisement