Mandıra Filozofu Oyuncuları Deepo'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Magazin

Mandıra Filozofu Oyuncuları Deepo'da Hayranlarıyla Buluştu

Mandıra Filozofu Oyuncuları Deepo\'da Hayranlarıyla Buluştu

Başrollerini Rasim Öztekin, Müfit Can Saçıntı, Ayda Aksel ve Eser Eyüboğlu’nun paylaştığı ‘Mandıra Filozofu’ filminin imza töreni ve özel gösterimi, Antalya’da 9 bin 500 kişinin katılımıyla Deepo Outlet Center’da yapıldı.

01.05.2014 19:28

Başrollerini Rasim Öztekin, Müfit Can Saçıntı, Ayda Aksel ve Eser Eyüboğlu'nun paylaştığı 'Mandıra Filozofu' filminin imza töreni ve özel gösterimi, Antalya'da 9 bin 500 kişinin katılımıyla Deepo Outlet Center'da yapıldı.

Türkiye'deki sinema salonları arasında en çok izleyici sayısına Cinetech Deepo Sinemaları'nda ulaşan 'Mandıra Filozofu' filminin oyuncuları Müfit Can Saçıntı, Eser Eyüboğlu, yapımcı Birol Güven, Hakan Bulut, yapımcı Haluk Kaplanoğu ve filmin müziğini besteleyen Aydın Sarman, hayranlarıyla buluştu. İmza günü sonrası hayranları, beyaz perdede izledikleri ve hayran oldukları oyuncular ile aynı salonda film seyretmenin keyfini yaşadılar.

Senaristliğini Birol Güven'in, yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın üstlendiği komedi türü filmin kadrosu, hayranlarıyla birlikte film izlemeden önce bol bol fotoğraf çektirdiler. Film oyuncularından Hakan Bulut, 'Mandıra Filozofu'nun Antalya'da en çok Deepo Sinemaları'nda izlendiğini söyledi. Herkesin filmi izlemesi gerektiğinin altını çizen Bulut, sinemaseverlerin filmi çok beğeneceklerini belirtti. Bulut ayrıca, imza törenine gelen herkese kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mandıra Filozofu Oyuncuları Deepo'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement