Melike Şahin'in Bursa Konseri İptal Edildi - Son Dakika
Magazin

Melike Şahin'in Bursa Konseri İptal Edildi

Melike Şahin, Elle Style Awards Ödülleri'nde 'Yılın Stil Sahibi Müzisyeni' ödülünü aldıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında LGBT-İ bireylerine ve kadınlara ithaf etmesi tepki çekti. Bursa Büyükşehir Belediyesi, tepkiler nedeniyle Melike Şahin'in 22 Temmuz'da vereceği konseri iptal ettiğini açıkladı.

15.06.2023 09:03  Güncelleme: 09:05

Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Melike Şahin, önceki akşam düzenlenen Elle Style Awards Ödülleri'nde "Yılın Stil Sahibi Müzisyeni" ödülünü aldı. Teşekkür konuşmasında ödülünü LGBT-İ bireylerine ve kadınlara ithaf eden şarkıcı, tepkilerin odağı oldu.

KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Törendeki sözlerinden dolayı tepki çeken şarkıcının Bursa'da vereceği konser iptal edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "61. Uluslararası Bursa Festivali kapsamındaki 22 Temmuz'daki Melike Şahin konseri iptal edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Melike Şahin ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Ödül konuşmasındaki sözleri tepki çeken Melike Şahin'in Bursa konseri iptal edildi

ÖDÜL TÖRENİNDE NE DEMİŞTİ?

Başarılı şarkıcı, ödül alırken yaptığı teşekkür konuşmasında "Bütün kız kardeşlerim, bütün lubunyalar… İncinmiş her yerimizi şefkatle sarmalayacak güce sahibiz bunu biliyorum. Ödülümü, hak ettiğimiz dik gülüşlere ve ödediğimiz bedellere adıyorum" demişti.

Ödül konuşmasındaki sözleri tepki çeken Melike Şahin'in Bursa konseri iptal edildi
Ödül konuşmasındaki sözleri tepki çeken Melike Şahin'in Bursa konseri iptal edildi
Ödül konuşmasındaki sözleri tepki çeken Melike Şahin'in Bursa konseri iptal edildi
Melike Şahin\'in Bursa Konseri İptal Edildi

Son Dakika Magazin Melike Şahin'in Bursa Konseri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Faruk AK: Neden bu ödüller gayri ahlak sahibi ve içinde VATAN sevgisi olmayan kişilere veriliyor acaba neden böyle konuşma gereği duyuyorlar yoksa birilerini konuşturuyor bu beş para etmez kişileri bizim toplumumuz bunu iyi hesap etmeli NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 119 16 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: vali bey çok doğru bir karar vermiş, tebrik ederim, bu arada, okulları kapatsak Milli Eğitim Bakanı sorunsuz çalışır, halkın sokağa çıkmasını engellesek, iç işleri bakanımız sorunsuz çalışır, hiç ekip biçme olmasa Tarım Bakanımız sorunsuz çalışır, bu bir öneri... 41 57 Yanıtla
  • Ayaz Özdemir: Helal başkanlarıma başta Ali Nuri baskanıma teşekkür ederim,çok güzel bir örnek olmuş 81 12 Yanıtla

Advertisement