Meryem Uzerli'den Ozan Güven Paylaşımı! - Son Dakika
Magazin

Meryem Uzerli'den Ozan Güven Paylaşımı!

Meryem Uzerli\'den Ozan Güven Paylaşımı!

Meryem Uzerli, 'Annesim Yarası' filmindeki rol arkadaşlarıyla Bosna Hersek'e gitti. Uzerli, Ozan Güven ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

08.12.2016 21:11  Güncelleme: 21:18

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Meryem Uzerli, 2014 yılında Lara isimli bir kız çocuğu dünyaya getirikten sonra sevgilisi Can Ateş ile ayrılık kararı almıştı.

Can Ateş ile ayrıldıktan sonra adı dönem dönem Ozan Güven ile anılan Meryem Uzerli, konu ile ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınmış sevgili iddialarına yönelik bir paylaşımda bulunmadı.

Annemin Yarası adlı sinema filminde başrol oynayan güzel oyuncu dün akşam filmin gösterimi için Saray Bosna'ya gitmiş ve burada film ekibi ile birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sinema salonu içerisinde Ozan Güven ile yanak yanağa çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabı üzerinen takipçilerinin beğenisine sunan Meryem Uzerli'nin paylaşımda kalp işaretini kullanması ise dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz haftalarda ikili arasında ortaya atılan aşk dedikodularını yeniden alevlendiren bu paylaşımın ardından ikilinin sevgili oldukları öne sürüldü.

Son Dakika Magazin Meryem Uzerli'den Ozan Güven Paylaşımı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement