Morali Yerinde Ama Tahliye Beklemiyor - Son Dakika
Magazin

Morali Yerinde Ama Tahliye Beklemiyor

Morali Yerinde Ama Tahliye Beklemiyor

Rock'çı Kıraç; Yıldırım ziyaretiyle ilgili "Başkan'ın morali iyi ama tahliye beklemiyor" dedi ve ekledi: Fener'e şarkı yazmak istiyorum ama yaşananlar....

28.02.2012 06:03

Ünlü rock'çı Kıraç; şike operasyonu nedeniyle Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan FB Başkanı Aziz Yıldırım'a yaptığı ziyaretin perde arkasını Kanaltürk'teki 'Pazar Eki'nde, Şirin Sever ve Bülent Ülgen'e anlattı.

ŞİKEYE İNANMIYORUM

Koyu bir Fenerbahçeli olan, aynı zamanda Fenerbahçe Marşı'nı da yazan Kıraç; bu ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Başkan'ın morali çok yerinde ama onu orada görmek beni üzdü. Aziz Yıldırım benim için, Türkiye'deki gelmiş geçmiş en büyük spor adamlarından biridir. Onun orada olmaması gerekiyor. Şikeye de inanmıyorum. Biz o maçları seyrettik, Fenerbahçe'nin nasıl oynayıp oynamadığını çok iyi biliriz." Kıraç; ziyarette ne konuştuklarına dair "Mahkemede ne söylediyse, aynısını bana da söyledi" derken, "Yıldırım tahliye beklentisi içinde mi?" sorusuna da "Beklemiyor bence!" cevabını verdi.

TARAFTAR BEKLİYOR

Ünlü rock'çı Fenerbahçe için bir şarkı yapmak istediğini de şu sözlerle anlattı: "Çok ciddi şekilde bir Fenerbahçe şarkısı yapmayı düşünüyorum. Taraftar da bunu bekliyor ama bu yaşananlar yüzünden o kadar hassas ve duygusalım ki; elim müzik yapmaya varmıyor. Olası bir sıkıntı çıkmasını da istemiyorum çünkü konu çok hassas..." Öte yandan Kıraç; Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'nun yarışma şarkısı 'Love Me Back'i de ilk kez 'Pazar Eki'nde dinledi. Şarkıcı; "Bir müzisyen olarak şarkıyı niye bugüne kadar merak etmediniz?" sorusuna da, "Eurovision 20 yıldır gündemimde yok! Ülkemizde ciddi gelişmeler oluyor; gündemimde daha ciddi şeyler var" yanıtını verdi.

YÜZMEYİ YENİ ÖĞRENDİM

'Pazar Eki'nde Şirin Sever ve Bülent Ülgen'in bir diğer konuğu ünlü şarkıcı Rojin'di. Programda Rojin denizden korktuğu için yüzmeyi henüz iki ay önce öğrendiğini açıkladı. Ünlü şarkıcıya bir şnorkel ve bone hediye edildi...

KIZIMA TÜRKÇE EĞİTİM VERECEK KREŞ YOK!

Kıraç, Can Bonomo'nun Eurovision şarkısıyla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: "Şarkının böyle olacağını tahmin ediyordum. Arkadaşımız genç, dinamik; onun müziğini eleştirmiyorum. Ben yabancı dille Türkiye'nin temsil edilmesini eleştiriyorum. Ben Türk'üm, yabancı dili de çat pat konuşmak dışında bilmiyorum. Benim için bu şarkıyı dinlemek; çiğ köfte ile Fransız şarabı içmek gibi! Daha ciddi bir sıkıntıdan bahsedeceğim; 2.5 yaşındaki kızıma Türkçe eğitim verecek kreş bulamıyorum. Çocuğumun eğitiminde yabancı dil almasını istemiyorum, bunun yanlış olduğunu bilimsel tezlerden biliyorum."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Morali Yerinde Ama Tahliye Beklemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement