Oriflame Türkiye'nin "Power Woman" Parfümü, Tülin Şahin'in Katılımıyla Tanıtıldı - Son Dakika
Magazin

Oriflame Türkiye'nin "Power Woman" Parfümü, Tülin Şahin'in Katılımıyla Tanıtıldı

Oriflame Türkiye\'nin "Power Woman" Parfümü, Tülin Şahin\'in Katılımıyla Tanıtıldı

Oriflame Türkiye, dün akşam gerçekleştirdiği davetle yeni sezona 'merhaba' dedi.

11.09.2013 15:56

Oriflame Türkiye, dün akşam gerçekleştirdiği davetle yeni sezona 'merhaba' dedi. Oriflame'in yeni marka yüzü Tülin Şahin'in katılımıyla gerçekleşen davette Oriflame'in "Power Woman" parfümü basına tanıtıldı.

Bebek'te Chilai Restaurant'taki "Power Woman" buluşması, Oriflame Türkiye'nin yeni marka yüzü Tülin Şahin ve Oriflame Türkiye Genel Müdürü Kemal Kaya'nın katılımıyla gerçekleşti. Güçlü kadının imzası olmaya aday 'Power Woman' parfümü de katılımcıların beğenisine sunuldu. "Power Woman" parfümü Oriflame'in Ekim ayı kataloglarında yer alacak. 74.90 TL'den satışa sunulan "Power Woman" parfümüne, Ekim ayı boyunca özel tanıtım fiyatı 49,90 TL'den sahip olmak mümkün.

Power Woman parfümünün içeriği, güçlü çiçeksi notalara sahip frezya, yasemin ve portakal çiçeği ile birbirine karışan sıcak paçuli, amber ve beyaz zencefil özlerinden oluşuyor. Modern ve enerjik bir koku olan Power Woman, Oriflame'in yeni sezonda sunduğu birbirinden iddialı ürünlerden. Oriflame, Power Woman'ın özel şişesi ise, satranç taşlarından yola çıkılarak tasarlandı. Power Woman'ın şişesi, parfümün güçlü özüyle uyum sağlayacak şekilde, oyunun en tepesindeki kadını simgeliyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Oriflame Türkiye'nin 'Power Woman' Parfümü, Tülin Şahin'in Katılımıyla Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement