Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı

Ünlü oyuncu Cemal Hünal, çalıştığı spor merkezindeki antrenör Ufuk Tunca ile sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre oyuncu, yaşanan olay sonrası elinde çekişle Tunca'nın evini bastı.

11.11.2019 11:04  Güncelleme: 08:39

Oyunculuğun yanı sıra at biniciliği ve okçuluk eğitimi veren Cemal Hünal, antrenör Ufuk Tunca ile kavga etti. Oyuncu, iddiaya göre, kavga sonrası elinde kırmızı bir çekişle Tunca'nın evini bastı.

ÇEKİŞLE EV BASTI

Sabah'ta yer alan habere göre: Ünlü oyuncu, kavga sonrası antrenör Ufuk Tunca'nın evini bastı. Tunca, Hünal hakkında şikayetçi oldu. Olaya tanıklık eden arkadaşı ise Hünal'ın elinde kırmızı bir çekiç olduğunu anlattı.

Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı

TARAFLAR UZLAŞTI

Soruşturma sürerken Hünal ve Tunca arasındaki buzlar eridi ve ikili uzlaştı. Tarafların şikayetlerinden vazgeçmesi üzerine dosya kapandı.

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.

Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı
Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ali 62: Kavgaya çok meraklıyız 7 1 Yanıtla
  • Agresiflik: Insanların hiçbirşeye tahammülü kalmadı. 7 0 Yanıtla
  • medya falcısı: zaten bu adamı hiç sevmem hiç sevmeyecem terbiyesiz bir de sanatcı olacak 4 1 Yanıtla
  • İsa duru: Kekonun teki 3 1 Yanıtla
  • feridun: Ne oldu leyn hani ISSIZ ADAM dın ya sen? 4 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Kadınlara sorsak bu tipsize yakışıklı derler. 1 0 Yanıtla
  • ferit: Türkler iletişim kurmayı bilmedikleri için kavgacılar.. 0 0 Yanıtla

Advertisement