Oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla takipçilerini çileden çıkardı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla takipçilerini çileden çıkardı

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla sosyal medyaya damga vurdu. Dermancıoğlu bu pozuyla eleştiri bombardımanına tutuldu.

18.10.2019 09:19  Güncelleme: 09:33

Bir döneme damgasını vuran dizi Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde kötü karaktere başarıyla hayat veren Esra Dermancıoğlu paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açılmış bir şekilde arkadaşıyla poz verdi. Dermancıoğlu, Elinde patates kızartmasının olduğu tabakla verdiği pozu "Patates kızartması selülit yapmaz" notunu düştü.

"KEŞKE SELÜLİT YAPSAYDIN"

Beren Saat ile yakın dost olan ve oyuncunun sıkıntılı günlerinde yanında olan Dermancıoğlu'nun bu pozu takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Oyuncunun bacak dekolteli pozuna "Keşke selülit yapsaydı da sadece ona odaklanır geriye kalanını görmezdik, kısmet değilmiş" gibi yorumlar yapıldı.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla takipçilerini çileden çıkardı

Son "Bir Zamanlar Çukurova" dizisine transfer olan oyuncu Esra Dermancıoğlu, şimdilerde bir tiyatro projesi için çalışmalarda bulunuyor.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla takipçilerini çileden çıkardı

Son Dakika Magazin Oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla takipçilerini çileden çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (85)

  • Tamam : Kemalist yaşam tarzı neden kızıyorsunuz. Özgürlük işte. 85 160 Yanıtla
    Na tamam : Senin gibi bi sığırın özgürlük anlayışı bu,Kemalist lerin değil... 132 9 Yobazsavar: Ne alaka lan gerizekalı 96 11 Serkan Pirli : Kemalistler ile ilgili kötü bir anın var galiba senin.... 66 18 ...: işte sizin gibiler böyle anlamadan yorum yaptığı için ya da bilmediği halde bilmiş bilmiş tavırlar sergiledikleri için bu ülke gelişmiyor malesef... Kemalistlik bir taraflarını açıp gezmek değildir, hadi git biraz oku araştır ve öğren sonra git orada burada yorum yap ki hem kirlilik yaratma hemde insanların sinirleriyle oynama... 19 6 Dirilis: Kemalistler bile bunu kabullenmiyo, durum cok vahim 0 2
  • Ğazi: aynen kemalitler böyle 5 117 Yanıtla
  • Asi: İğrençsin ne saniyorsun kendini bacak değil sanki söğüt ağacı 75 10 Yanıtla
  • hakkı: böööööğğğ sabah sabah midem ağzıma geldiiii 43 9 Yanıtla
  • şizo: şap içmeye gerek yok bunu görenin iştahı zaten gider 38 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement