Petek Dinçöz Rüzgarı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Petek Dinçöz Rüzgarı

Petek Dinçöz Rüzgarı
27.09.2010 14:08

'Sütaş- Bakkal El Ele' Etkinliğinde Konser Veren Petek Dinçöz, Söylediği Şarkılar ve Sahne Şovuyla Alkış Aldı.

Recai GÜLER/BURSA, (DHA)

BURSA'da dün gece düzenlenen 'Sütaş- Bakkal El Ele' etkinliğinde konser veren Petek Dinçöz, söylediği şarkılar ve sahne şovuyla alkış aldı.

Sütaş tarafından Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen 'Sütaş-Bakkal El Ele' etkinliğine katılan Petek Dinçöz, sahneye gece için hazırlattığı pembe- beyaz kıyafetiyle çıktı. Dinçöz, konukların alkışları arasında 'Rüya' adlı şarkıyla konsere başladı.

Sunuculuğunu Bursalı manken ve fotomodel Murat Parasayar'ın yaptığı gecede Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran üç bini aşkın izleyiciyi hareketli parçalarıyla coşturan Petek Dinçöz, Türk sanat müziğinin yanı sıra Ajda Pekkan ve Sezen Aksu'nun parçalarını da seslendirdi. Danslarıyla beğeni toplayan şarkıcı, esprileriyle de hayranlarını güldürdü.

Konserin ilerleyen dakikalarında Sütaş Yönetim Kurulu Başkanvekili Tarık Tezel ve Bursa Bakkallar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Örs'ü sahneye davet eden Petek Dinçöz, "Nice yıllara" diyerek, sahnedeki konuklarıyla birlikte ayran içti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Petek Dinçöz Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement