Reza Zarrab, kızını göremeyecek - Son Dakika
Magazin

Reza Zarrab, kızını göremeyecek

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanmasının ardından kızlarının velayeti için açtıkları davada mahkeme kararı çıktı. Karara göre Reza Zarrab artık 12 yaşındaki kızı Alara'yı göremeyecek.

18.06.2023 12:10  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 yıl evli kalan ve Alara adını verdikleri bir kızları bulunan Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, 2021'de resmi olarak boşandı. Zarrab boşandıktan sonra kızının velayetini almak için Gündeş'e dava açmış, ünlü şarkıcı da eski eşine karşı dava açmıştı.

KIZINI ARTIK GÖREMEYECEK Mİ?

48 yaşındaki şarkıcının kendisinden 9 yaş küçük eski eşine karşı dava açtığı ve çocuğuyla kişisel ilişkisinin kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre gizlilik kararı olan ve Beykoz Adliyesi 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davadan cuma günü karar çıktı. Karara göre Reza Zarrab'ın artık 12 yaşındaki kızı Alara'yı göremeyeceği konuşuluyor.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab arasında ipler gerildi! Kızını göremeyecek mi?

BOŞANMA DAVASINI EBRU GÜNDEŞ AÇMIŞTI

Ebru Gündeş, Zarrab'a açtığı boşanma dilekçesinde, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını' gerekçe gösterip, Reza Zarrab'ın bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğini ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürmüştü. Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde 22 Nisan'da görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmedildi.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab arasında ipler gerildi! Kızını göremeyecek mi?
Ebru Gündeş ve Reza Zarrab arasında ipler gerildi! Kızını göremeyecek mi?
Reza Zarrab, kızını göremeyecek

Son Dakika Magazin Reza Zarrab, kızını göremeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ihsan han: kız bide anneden çekinirse baba özlemini nasıl giderir. başkalarıyla. ebru gündeşte olsun velayet ama kızını babasının herdaim görmesi şart. ama bana ne ülke isterse batsın umruımda değil. 5 8 Yanıtla
  • ihsan han: ne olursa olsun kzını babadan ayırmak kadar kötü birşey yok. bu acı büyük bir acı. kız içinde verilmiş ağır bir ceza kızın suçu ne? hadi baba göremeyecek. kızının görmemesi kıza verilen ceza değil de nedir? işte böyle bir yargı var. 9 4 Yanıtla
  • serdar erdogmus: Bu karar çocuğa ceza. Yanında kalmasın ama çocuk babasının tanıma hakkına sahip 7 0 Yanıtla
  • suna genç: çok umurunda olacak tip değil 1 0 Yanıtla

Advertisement