Şarkıcı Ferdi Özbeğen: "Sanal Bir Düşmanla Savaşıyorum" - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Ferdi Özbeğen: "Sanal Bir Düşmanla Savaşıyorum"

Şarkıcı Ferdi Özbeğen: "Sanal Bir Düşmanla Savaşıyorum"

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan ses sanatçısı Ferdi Özbeğen, doğum gününü kutladı.

07.09.2012 19:04

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan ses sanatçısı Ferdi Özbeğen, doğum gününü kutladı.

Ünlü ses sanatçısı Ferdi Özbeğen, 69. yaşını Bodrum Torba Sanat Evi restoranda dostlarıyla kutladı. 2 yılın ardından şarkı söyleyen Özbeğen, doğum gününde ünlü şarkısı Dilektaşı'nı seslendirdi. Doğum günü partisinde Özbeğen'i yalnız bırakmayan ünlü sanatçı Fedon, söylediği Türkçe ve Yunanca şarkılarla geceye ayrı bir hava kattı.

Piyano şeklinde yapılan doğum günü pastasının mumlarını üfleyip söndüren daha sonrada dostlarına bizzat pasta yediren Özbeğen rahatsızlığı nedeniyle iki yıldır gelemediği Bodrum'u çok özlediğini belirterek şu sözlere yer verdi:

"Doktorlarım sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. tedavi sürecim devam etmekte. Ama şuanda fizyolojik olarak herhangi bir rahatsızlığım yok.

Sanal bir düşmanla savaşıyorum. Bu kutlamayı benim haberim olmadan yapmışlar. Çok mutlu oldum. Doğum günü olarak değil sağlığımın şerefine yapmışlar bu kutlamayı."

Geceye, ünlü sanatçı Fedon'un yanı sıra, Salih Kalyon, Erdal Yazıcıoğlu, Serap Ezgü, Prenses Ahu ve Özbeğen'in çok sayıda dostu katıldı. Geceye katılan ünlü isimler Ferdi Özbeğen bizim canımız ciğerimizdir. Bu güzel geceyi yapmayı planladık. Sağlıklı bir şekilde aramızda olması bizi çok mutlu etti.

Ferdi Özbeğen için düzenlenen sürpriz doğum günü ile birçok eski dost bir araya geldi. Geç saatlere kadar devam eden kutlamaya katılan konuklar, unutulmayacak bir gece yaşadı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Şarkıcı Ferdi Özbeğen: 'Sanal Bir Düşmanla Savaşıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement