Şeyma Subaşı, Formula E CEO'su ile aşk yaşadığı söylentisini yalanladı - Son Dakika
Magazin

Şeyma Subaşı, Formula E CEO'su ile aşk yaşadığı söylentisini yalanladı

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı'nın, Formula E CEO'su ile aşk yaşadığı konuşulmaya başladı. Söylentileri yalanlayan Subaşı, 4 aydır kimsenin elini tutmadığını ve flörtleşmediğini söyledi.

16.01.2024 10:11  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marakeş'te görkemli bir törenle evlendiği Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile 5 aylık evliliğini geçtiğimiz sene eylül ayında bitiren Şeyma Subaşı'nın Formula E CEO'su ile aşk yaşamaya başladığı ileri sürüldü. Geçtiğimiz günlerde Dominik'ten Meksika'y giden ve orada sevgilisiyle zaman geçirdiği konuşulan Subaşı, hakkındaki ilişki iddiasını yalanladı.

"4 AYDIR KİMSENİN ELİNİ TUTMADIM, FLÖRTLEŞMEDİM"

Formula E CEO'su ile aşk yaşadığı söylentisiyle ilgili Instagram hesabından bir video yayınlayan Subaşı, "Haberler doğru değil ama şunu haber yapabilirsiniz boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim, konuşmuyorum hiç kimseyle alakam yok. Bekar olduğum için herkesle yazacaksınız galiba kızların hiçbir erkek arkadaşı olamıyor normal. Ben de tam tersi kimseyle beraber değilim, bu özel bilgiyi de size vereyim elini bile tutmadım" dedi.

"MAGAZİN DÜNYASININ BİR PARÇASIYIM AMA DÜNYADA ÖNEMLİ KONULAR VAR"

Subaşı, paylaştığı videonun üzerine de "Yani aslında demek istediğim beni bir salın. Hiç kimseden şikayetçi değilim ve herhangi bir sorunum yok. İletişimimi daha geniş bir kitleye ulaştırmak için yorumlarımı bile İngilizce yazıyorum. Ancak bana yönelik bu tarz haberler çok gereksiz. Evet, internet ve magazin dünyasının bir parçasıyım; fakat dünya gündeminde daha önemli ve ilgi çekici konular var. Lütfen bu tür haberler yerine dünyada gerçekten önemli olan olaylara odaklanalım. Ancak eğer hala benim hakkımda haber yapmak istiyorsanız son dört aydır kimseyle flört etmediğim veya kimseye ilgi göstermediğim gibi doğru bilgileri kullanabilirsiniz" ifadelerini yazdı.

Şeyma Subaşı, hakkındaki ilişki söylentisini yalanladı: 4 aydır kimsenin elini tutmadım
Şeyma Subaşı, hakkındaki ilişki söylentisini yalanladı: 4 aydır kimsenin elini tutmadım
Şeyma Subaşı, hakkındaki ilişki söylentisini yalanladı: 4 aydır kimsenin elini tutmadım
Şeyma Subaşı, Formula E CEO\'su ile aşk yaşadığı söylentisini yalanladı

Son Dakika Magazin Şeyma Subaşı, Formula E CEO'su ile aşk yaşadığı söylentisini yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serkan Basar: heralde ceo yla aşk yaşıyacak kasap nuriyle yaşayacak hali yok ne kadar ekmek okaaaaa köfte :) 27 1 Yanıtla
    suna genç: Niye altın kaplama mı? ?? 0 2
  • suna genç: Yalan dediyse doğrudur! 3 0 Yanıtla

Advertisement