1 ay önce boşanan Petek Dinçöz, Reza Zarrab için mi Miami'ye taşındı? Beklenen cevap geldi - Son Dakika
Magazin

1 ay önce boşanan Petek Dinçöz, Reza Zarrab için mi Miami'ye taşındı? Beklenen cevap geldi

1 ay önce boşanan Petek Dinçöz, Reza Zarrab için mi Miami\'ye taşındı? Beklenen cevap geldi

Şarkıcı ve sunucu Petek Dinçöz, 2014 yılında evlendiği Serkan Kodaloğlu'ndan geçtiğimiz haftalarda boşandı. Boşandıktan sonra oğluyla Miami'ye yerleşme kararı alan Dinçöz'ün, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Zarrab'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

16.04.2022 11:12  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Petek Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturdu. 2017 yılında ilk çocuklarını kucağına alan çift, 1 ay önce tek celsede boşandı. Boşandıktan sonra sessizliğini koruyan Dinçöz, önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak oğluyla Miami'ye yerleştiğini duyurdu.

"EVLİLİĞİMİZİ SAYGI ÇERÇEVESİNDE BİTİRDİK"

41 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda boşandıklarını şu sözlerle duyurmuştu: Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle."

1 ay önce boşanan Petek Dinçöz, Reza Zarrab için mi Miami'ye taşındı? Beklenen cevap geldi

OĞLUYLA MİAMİ'YE YERLEŞTİ

Eşinden boşanan Petek Dinçöz radikal bir karar aldı. Dinçöz'ün, oğlu İrfan Aslan ile birlikte Amerika'nın Florida eyaletinde bulunan Miami'ye taşındı. Bu kararını da Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Petek Dinçöz, "Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonra ki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurtdışında devam etmesini istediğim için, Miami'ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

1 ay önce boşanan Petek Dinçöz, Reza Zarrab için mi Miami'ye taşındı? Beklenen cevap geldi

REZA ZARRAB İÇİN ÜLKEYİ TERK ETTİ İDDİASI

MedyaTava'nın haberine göre; Dinçöz'ün Miami'ye gidişinin arka planında Reza Zarrab'ın olduğu iddia edildi.İkilinin birlikte olduğu iddia edilirken, Dinçöz'ün ABD'de yeni bir hayat kuran Zarrab için Türkiye'yi terk etme kararı aldığı öne sürüldü.

ZARRAB CEPHESİ İDDİAYI YALANLADI

Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasının ardından Petek Dinçöz sessizliğini korurken Zarrab cephesinden açıklama geldi. Zarrab'ın avukatı, yaptığı açıklamada söz konusu iddiayı yalanladı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin 1 ay önce boşanan Petek Dinçöz, Reza Zarrab için mi Miami'ye taşındı? Beklenen cevap geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement