Süper Kahramanların Süper Sevgilileri - Son Dakika
Magazin

Süper Kahramanların Süper Sevgilileri

Süper Kahramanların Süper Sevgilileri

Sinemanın süper kahramanlarının arkasında da güçlü ve vefakar süper kadınlar var.

28.10.2012 06:03  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğu gibi sinemanın süper kahramanlarının arkasında da güçlü ve vefakar süper kadınlar var.

GWYNETH PALTROW

Iron Man-Demir Adam'ın asistanıyken kalbini çalan ve tüm şirketlerinin başına geçen 'Pepper Potts', süper kahramanların sevgililerinin de en az onlar kadar güçlü olduğunun kanıtı. Gwyneth Paltrow'un canlandırdığı karakter, 'Demir Adam'ın her savaşında da yanında. Serinin yeni filmi 'Iron Man: 3', gelecek yıl vizyona girecek.

SCARLETT JOHANSSON

Captain America-Kaptan Amerika'nın hayatındaki en etkili kadınlardan biri 'Black Widow'... 2014 yılında vizyona girecek olan serinin son filmi 'Captain America: Winter Soldier'da yakışıklı kahraman ile Scarlett Johansson'ın canlandırdığı süper kahraman arasında da bir yakınlaşma olacağı söyleniyor.

ANNE HATHAWAY

Bu yıl vizyona giren 'The Dark Knight Rises-Kara Şövalye Yükseliyor' filminde Batman'in kalbini çalan ancak başına birçok sorun açılmasına da neden olan 'Selina Kyle'dı. Anne Hathaway'in canlandırdığı karakter, süper kahramanın amaçlarını ve kendini sorgulamasını sağladı.

LIV TYLER

Bu yıl viyona giren 'The Hulk'ta güçlü ama kontrol edilemez kahramanın kendi kendiyle yüzleşmesini ve güçlerini kontrol altına almasını sağlayan kişi 'Betty Ross' oldu. Liv Tyler'ın canlandırdığı karakter, aşkıyla Hulk'ı yola getirdi

EMMA STONE

'Spider ManÖrümcek Adam'ın kalbini çalan 'Gwen Stacy', sevdiği erkeğe her koşulda destek olan vefakar bir kadın. Emma Stone'un canlandırdığı karakter, narin görünüşünün altında son derece dirayetli ve güçlü. 2013'te vizyona girecek 'Spider- Man: 2'de kadroya Kirsten Dunst da dahil olacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Süper Kahramanların Süper Sevgilileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement