Ünlü İsimler, Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Magazin

Ünlü İsimler, Gençlerle Buluştu

Ünlü İsimler, Gençlerle Buluştu

İstanbul TDP Şube Müdürlüğü tarafından "Rol Model" etkinliği düzenlendi.

04.12.2014 16:41  Güncelleme: 16:53

İstanbul TDP Şube Müdürlüğü tarafından "Rol Model" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Burcu Esmersoy, Oylum Talu ve ünlü komedyen Atalay Demirci, gençlerle söyleyiş gerçekleştirdi.

İstanbul Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından "Biz Siz Olmadan Olmaz" projesi kapsamında Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde (MKM) "Rol Model" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, Oylum Talu ve ünlü komedyen Atalay Demirci, İstanbul TDP Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu, il emniyet müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri ve gençler katıldı.

Etkinlik ilk olarak TDP'nin slayt gösterisi ile başladı. Gösterimin ardından sunucu, TDP polisinin gitar ezgisi eşliğinde şarkılar seslendirdi. Ünlü isimler Esmersoy, Demirci ve Talu programda doyasıya eğlendi. Şarkıyı seslendiren sunucu protokolden ve gençlerden büyük alkış topladı. Ardından TDP Şube Müdürü Soylu tarafından Talu, Esmersoy ve Demirci'ye plaket ve çiçek takdim edildi. Daha sonra Talu, Esmersoy ve Demirci gençlerle soru-cevap şeklinde bir söyleşi gerçekleştirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü İsimler, Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement