Ünlü Oyuncu Barda Rehin Kaldı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Barda Rehin Kaldı

Ünlü Oyuncu Barda Rehin Kaldı

Tolga Karel'in başı yine alkolle derde girdi.

15.01.2013 12:03  Güncelleme: 12:08

Tolga Karel'in başı yine alkolle derde girdi. Önceki akşam Taksim'de geç saatlere kadar içki içen oyuncu, hesap gelince yanında para olmadığını söyleyerek, "Ben Tolga Karel'im. Beni herkes tanır, parayı sonra getiririm" dedi.

"GİDELİM BANKAMATİKTEN ÇEKELİM"

Habertürk'ten Zafer Akbaş'ın haberine göre; görevlilerden olumsuz yanıt alan Karel, sabah 7.30'a kadar barda rehin kaldı. Sonunda "Yanımda banka kartı var. Gidelim bir bankamatikten çekelim" deyince yanında iki görevliyle bankaya gitti.

"BİR DAHA DA BURAYA GELMEM"

Parayı ödedikten sonra da "Beni nasıl tanımazsınız bir daha buraya gelmeyeceğim" diye bağırdı.

BU İLK VUKUAT DEĞİL

Daha önce de Cihangir'de arkadaşlarıyla birlikte geç saatlere kadar bir kafede oturan Tolga Karel, mekân çıkışında gazetecilerin beklediğini öğrenince arka kapıdan kaçmak istemiş başına bir sürü iş gelmişti.

Hatta Tolga Karel, bir dublör kullanarak gazetecileri yanıltmaya çalışmış koşar adım aracına binmişti.

Bu numarayı anlayan gazeteciler beklemeye koyulunca o andan itibaren ilginç olaylar yaşanmaya başladı. Mekânın arkasındaki 5 metrelik duvarı aşıp kaçmak isteyen Karel, alkolün etkisiyle yere düşüp elini kesmişti.

Tolga Karel, eli kanlar içinde şoföründen yardım istedi. Bir saat bekleyen Karel, sonunda pes ederek gazetecilerin yanına gelmiş ve şu ilginç açıklamayı yapmıştı: "Bu binada dairem var, oraya geçmeye çalıştım"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Barda Rehin Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement