Ünlü Oyuncu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı Canlandıracak - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı Canlandıracak

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sürecini anlatacak sinema filminde dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan'ı Orhan Kılıç canlandıracak.

16.10.2014 12:23

17 aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sinema filmi oluyor. Yarın basına tanıtılacak olan "Kod Adı K.O.Z" adlı filmde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ünlü oyuncu Orhan Kılıç canlandıracak. Senaryo ve yapım çalışmaları bir yıldır süren filmin yapımcılığını Parantez Film gerçekleştiriyor

ŞUBAT'TA GÖSTERİME GİRECEK

Senaryosu da Parantez Film'den çıkan filmin oyuncu kadrosunda, Hazım Körmükçü, Turgay Tanülkü ve Tolga Karel gibi isimler var. Filmin büyük ses getirmesi bekleniyor.

ORHAN KILIÇ KİMDİR?

1974'te Berlin'de doğan Orhan Kılıç Türk ve Alman yapımı birçok projede yer almıştır. 2006-2007 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sağır Oda dizisinde Aras Dağlı karakteriyle başrolü üstlenmiş ve geniş bir kitle tarafından tanınmıştır.

Orhan Kılıç oynadığı pek çok filminden yanında Elveda Rumeli, Böyle Bitmesin ve Diğer Yarım gibi popüler diziler de rol almıştır. Orhan Kılıç Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan önce başka bir tanınmış ismi suikasta kurban giden Gaffar Okan'ı canlandırmıştır.

Ünlü Oyuncu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan\'ı Canlandıracak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı Canlandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • meltem şentekin: çok beyefendi bir oyuncu eminim başarır 1 0 Yanıtla

Advertisement