Ünlü şarkıcı Songül Karlı'dan özel hayat açıklaması: Bekarlık sultanlıktır - Son Dakika
Magazin

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'dan özel hayat açıklaması: Bekarlık sultanlıktır

Eski eşi tarafından 20 milyon TL dolandırıldığını söyleyerek gündeme gelen şarkıcı Songül Karlı, Nişantaşı'nda sohbet ettiği muhabirlere kendisini aşka kapattığını ve bekarlığın sultanlık olduğunu söyledi.

06.09.2020 20:55  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia eden şarkıcı Songül Karlı, önceki gün spor hocası Ceren Altan ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Karlı, özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"HAYATIMA BİRİNİ ALIP BAŞIMI AĞRITAMAM"

Aracını beklerken soruları yanıtlayan şarkıcı "Hayatımda kimse yok oğlumdan başka. Uzun bir sürede olmayacak. 'Bekarlık sultanlıkmış' sözü çok doğru bir sözmüş. Hayatıma birisini alıpta başımı ağrıtamam. Böyle gayet iyiyim" dedi.

İki yıl aranın ardından Siyah Saçlarına Kurban Olduğum isimli şarkıyla müzik piyasasına geri dönen Karlı, gelen yorumlardan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı Songül Karlı\'dan özel hayat açıklaması: Bekarlık sultanlıktır
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ünlü şarkıcı Songül Karlı'dan özel hayat açıklaması: Bekarlık sultanlıktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Şamil: Sayın hanımefendi.Bu "Bekarlık sultanlıktır" sözüne takılanlardan olmamanızı isterdim.Bu sözü kim söyledi ise hakikaten bekar insanlara kötü nasihatte bulunmuş.Her şey vakitlice güzeldir.Vakti geçen hiç bir şeyin kıymeti kalmaz.Tıpkı zaman gibi.Şu konuşmayı verdiğin yaş bir kaç satte olsa geçmiş bir yaştır.Eğer evlilik düşünür isen bir daha sana tavsiyem sizin camiadan olmasın.Bul birini şöyle yüreği pamuk gibi yumuşak,merhametli,duygusal,maddiyata hiç önem vermeyen gölgesinde serinleyeceğin.. 5 4 Yanıtla
  • ..: sen öyle zannet. doğru insanı bulamadın diye sağa sola çamur atma bence. evlilik , eğer bir de cennet meyvesi ile taçlanmışsa değerine paha biçilmez. 4 4 Yanıtla
  • YASEMİN: yıllarca kocam kocam diye ortada dolaşan kadın şimdi evlilik düşmanı olmuş. Yersen... 0 0 Yanıtla

Advertisement